İnsan yiyen korkunç köpekler [kalbi olan bakmasın]

• Konbuyu başlatan kabeka
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde kabeka tarafından oluşturulan İnsan yiyen korkunç köpekler [kalbi olan bakmasın] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38,562 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı İnsan yiyen korkunç köpekler [kalbi olan bakmasın]
Konbuyu başlatan kabeka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan blt.cemile
R

Real_Factor

Kullanıcı
9 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
İnsan yiyen korkunç köpekler [kalbi olan bakmasın] yazısını gördüğümde ürpermedim desem yalan olur köpekbalığı yine bir insanı kapmış dedim kendi kendime yanılmışım iyikide yanılmışım...Paylaşım için teşekkürler ;D

Y

yusufi

Kullanıcı
24 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
gerçekten korka korka baktım ama o minicik şeyleri görünce yüreğim ferahladı amma korkakmışım  :D

S

syn

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bunlar çok tatlı teşekkürler ama büyüdüklerinde bu kadar tatlı ve yırtıcı olacaklarını sanmıyorum

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
ayyyy canlarım benim çok tatlılarmış.olsada sevsem şimdi. :) :-*

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Taş gibi bir kalbim var,bakabilirim yani:)

S

sudeela

Kullanıcı
30 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Konya
arkadsım tsk  bende dedim boy boy kopekler cıkacak ama bunlar cok ufaklar cok tatlılar mıs:D

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
çok tatlılar benim bir sibirya kurdum vede kangal köpeğim var kangallar büyüdüğündede elinizi uzatınızda ısırmazlar sadce ağızlarına alıp sizinle oyun oynarlar

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
kangallar büyüdüğündede elinizi uzatınızda ısırmazlar sadce ağızlarına alıp sizinle oyun oynarlar  
Bütün köpekler öyle değil midir? Tanıması yeterli.. Bu, kangallara ait bir özellik değil sanırım. :)

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
bütün köpekler öyle değildir kangaların kendilerine has özellikleri vardır