Kitabın İsmi İnsan ne ile yaşar?Yazarı Tolstoy.Hayatta insanı yaşatan şeyin olduğu sorusu üzerinde duruyor ve cevabını kendisi veriyor:Sevgi Mutlaka okuyun derim
İnsan Ne İle Yaşar, ünlü düşünür ve yazar Tolstoy’un okuyucunun manevi dünyasına hitap eden hikayelerinden oluşan en önemli eserlerinden biridir. ( içindeki Tanrı’yı gördüm. O anda ‘İnsan ne ile yaşar’ anladım. O an, Tanrı’nın son dersini verdiğini ve beni bağışladığını anladım.) tolstoy inançlı biri ve hatta daha da ileri giderek müslüman olduğunu düşünüyorum .. tavsiye ederim .. yanlız kitap biraz kısa 120 sayfa falan selamlar..
ben okuyalı yaklaşık üç yıl oldu ama hala aklımda tüm hikayeler, muhteşem bir kitap Tolstoy'un akıcı dili ve en az ölümü kadar sıradan insanlara yakınlığı ile yazarda kendinizi bulmanız çok kolay oluyor herkes okumalı bence
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.