İnsan ırkı 100 bin yıla kadar 2 türe ayrılacak

• Konbuyu başlatan smaile
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde smaile tarafından oluşturulan İnsan ırkı 100 bin yıla kadar 2 türe ayrılacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,021 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı İnsan ırkı 100 bin yıla kadar 2 türe ayrılacak
Konbuyu başlatan smaile
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crnkcclr
B

bloodelf

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
100 bin yıl içerisinde 2 türe ayrılacağı öngörüsünde bulundu.
;D ;D ;D ;D ;D komedi bence
size birşey söylüyeyim insan ırkı eğer kıyamet kopmazsa en fazla 100-200 yılsonra zaten kalmayacak. şuan bir hayal olarak görünsede 100-200 yıla kadar insanlığın en büyük projesi gerçekleşecek.zihin transferi:bu proje ile bir insan kendi vücudundan bir robotun vücuduna aktıralacağı düşünülüyor ....
bu bana daha gerçekçi geliyor

S

smaile

Kullanıcı
15 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bloodelf' Alıntı:
100 bin yıl içerisinde 2 türe ayrılacağı öngörüsünde bulundu.
;D ;D ;D ;D ;D komedi bence
size birşey söylüyeyim insan ırkı eğer kıyamet kopmazsa en fazla 100-200 yılsonra zaten kalmayacak. şuan bir hayal olarak görünsede 100-200 yıla kadar insanlığın en büyük projesi gerçekleşecek.zihin transferi:bu proje ile bir insan kendi vücudundan bir robotun vücuduna aktıralacağı düşünülüyor ....
bu bana daha gerçekçi geliyor
bende pek gerçekçi görmediğim için yorumlarınıza bırakmak istedim ve sanırım en gerçekçi olanı senin yorumundu bloodelf
teşekkürler...

B

bloodelf

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
smaile' Alıntı:
bende pek gerçekçi görmediğim için yorumlarınıza bırakmak istedim ve sanırım en gerçekçi olanı senin yorumundu bloodelf
teşekkürler...
teşekkürler yorumun için

B

bıldırcın

İnsan ırkı şimdiden ikiye ayrıldı zaten
Botokslular (bakınız hepsi birbirine benziyor)
Ve botokssuzlar  :D :D

S

smaile

Kullanıcı
15 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bıldırcın' Alıntı:
İnsan ırkı şimdiden ikiye ayrıldı zaten
Botokslular (bakınız hepsi birbirine benziyor)
Ve botokssuzlar  :D :D
;Dçok haklısın ama en azından birbirimizn yüzüne bakabiliyoruz şimdilik umarım böyle köklü bir değişiklik olmazz :(

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
80'Lİ yıllarda bilim kurgu filmleri Yıl 2010... diye başlardı ve garip giysili insanlar, tuhaf mekanlar filan izlerdik. Hep korkardım! Yıl 2008! O filmler yalan oldu! :)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
80'Lİ yıllarda bilim kurgu filmleri Yıl 2010... diye başlardı ve garip giysili insanlar, tuhaf mekanlar filan izlerdik. Hep korkardım! Yıl 2008! O filmler yalan oldu! :)
:) daha çoooook uzun süreceğe benzer demeyi çok isterdim ama değil ...
iki türe ayrılır mı insan onu bilemem ama yapay zeka nın yapıldığı çok büyük bir gerçek değişim çok büyük olacak sanıyorum torunlarımız görecek yüksek ihtimalle :D
korkunç gibi gelsede gün geçtikçe hızla ilerleyen teknoloji içerisine doğan yeni nesil için garip olan hiçbir şey yok :D :D şaşırmıyorlar bile :)

not : ben nano teknoloji kullanarak hiç kirlenmeyen kumaş yapıldığını iilk duyduğumda  :eek: :eek: :eek: böyle olmuştum :D