insan değişebilr mi???

Ebru' Alıntı:
vega' Alıntı:
İnsan değişiyor mu?Evet nedense karşısındakinin istediği şekilde değil aksi istikamette
buna katılmıyorum ya neden olumlu yönde de bir değişim söz konusu olmasın ki? Değişime yönlendirildikten sonra ve uğruna değişebileceğiniz birileri varsa değişmemeniz için herhangi bir sebep kalmaz bence... Ben çok şahit oldum...

Bana görede bu değişim değil,karşındaki insan için yaptığın fedakarlık ve özveridir.Karşılığını göremediğin zaman hayal kırıklığı yaşar,tek taraflı yapıldığı içinde ilişkiyi götüremezsin.İnsanlar karşısındaki insana göre değişmemeli,doğru bulduğu yada hatalı davranışlar için kendini törpülemeli.Düzgün bir insan olmak için kendini düzeltmeli.Bugün o insan,yarın öbürü için değişirsen yarına kendin diye bir şey kalmaz,başkaları için hayatını yaşarsın.Bu hayatta özne olarak yaşayacağına,başkalarının hayatında nesne olarak kalırsın.Teşekkürler...Canım tabi ki bu benim görüşüm,herkesle hemfikir olmak gibi bir düşüncem yok ;)
sanırım haklısın :) katılıyorum teşekkürler...

içinde bulunduğumuz düzende değişimlerin hep olumsuz olması durumu beni korkutuyor!
tabiki iyi değişimler olmalı... ama sanki kötü değişim, iyi yönde değişmekten daha kolay
iyi yönde değişebilmek için kendini, insanları, canlıları sevmek gerek..
hiç tanımadığın insanların derdine acıyarak değilde çözüm üreterek bakabilenlerin iyi yönde gelişebileceğine inanıyorum..

Geri