İLGİNÇ RÜYA

• Konbuyu başlatan ibrahimcaca
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde ibrahimcaca tarafından oluşturulan İLGİNÇ RÜYA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,707 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı İLGİNÇ RÜYA
Konbuyu başlatan ibrahimcaca
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
kendinilerini bir amaca ADAYANLARA ,  rüyaları bile hizmetkar olur. Uyanıkken bir meselenin çözümü için var gücü ile çalışanlar ,  ÇÖZÜME RÜYALARINDA DA KAVUŞABİLİRLER.
çok hakikatli bir söz  :)

Ç

çizmeli kedi

Kullanıcı
22 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
bu tip rüyalar oluyor gerçekten...benimde başıma bikaç kere geldi çözemediğim matematik sorusunu rüyamda çözüp sonra uyandığımda aynen çözdüm...ilginç birşey daha başıma gelmişti.benim yaşadığım yerde yazları turist çok olur normalde lisede hazırlık okumama rağmen pratiğim pekte iyi değildir.bir akşam yanımda bir araba durdu içindekiler yabancıydı bana ingilizce bişeyler sordu; soruyu anladım fakat bitürlü cvp veremedim okadar iiçime oturmuştu ki rüyamda şakır şakır ingilizce konuşuyordum ve bu esnada ingilizce sayıklıyordum kendi sesimle uyandım...isteyince oluyormuş demekki :p

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
şu rüya olayını hala kavrayabilmiş değilim hoş bilimde pek çok şeyi açıklayamadığı gibi bu olayıda tam olarak açıklayamıyor insan zihni korkutucu mükemmellikte vesselam...

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
kendinilerini bir amaca ADAYANLARA ,  rüyaları bile hizmetkar olur. Uyanıkken bir meselenin çözümü için var gücü ile çalışanlar , ÇÖZÜME RÜYALARINDA DA KAVUŞABİLİRLER.
Güzel sözmüş,teşekkürler

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
ibrahimcaca' Alıntı:
    Mühendis Ellas Howe, uzun çalışmalar sonucunda dikiş makinası yapmayı başarmıştı ama bir problemi henüz halledilememişti. İlk yaptığı iğnelerde delik iğnenin tam ortasındaydı ve  bu durum dikiş dikmeyi mümkün kılmıyordu. Howe yine iğnenin deliğini düşünmekten bitkin bir şekilde uykuya daldığında bir rüya gördü.
    Vahşi bir kabile esir düşmüştü. Kabile lideri, önünde duran dikiş makinasını göstererek ;  HOWE, diye bağırdı:
ya bu makinayı derhal tamamlarsın ya da ölürsün!!!! korkudan titreyen ve ter içinde kalan HOWE, dikiş makinası ile ilgili hiç bir şey düşünemez olmuştu. Mızraklar gövdesine saplanmak üzere kalkarken , o bir şey fark etti. Mızraklarını ucunda bulunan göz şeklindeki delikler, düşünüpte bir türlü bulamadığı dikiş iğnesinin ta kendisiydi!!!
    HOWE, mızraklar üzreine inerken uyandı ve doğru iğnelerin başına koştu. Dikiş iğnesi artık mükemmel çalışıyodu.
    kendinilerini bir amaca ADAYANLARA ,  rüyaları bile hizmetkar olur. Uyanıkken bir meselenin çözümü için var gücü ile çalışanlar ,  ÇÖZÜME RÜYALARINDA DA KAVUŞABİLİRLER.

ALINTI

sanırım yüzde yüz düşünce gücü adlı kitaptan.. ama olmayabilirde... ben öyle hatırlıyorum. okumuştum bunu..

teşekkürler