İlginç Hayalet Görüntüleri

• Konbuyu başlatan ölüdeniz
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde ölüdeniz tarafından oluşturulan İlginç Hayalet Görüntüleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,338 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı İlginç Hayalet Görüntüleri
Konbuyu başlatan ölüdeniz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hayalhane
S

smaile

Kullanıcı
15 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
yaa tabi çok inandırıcı ! bir de resim yani.. çok saçma hayatta inanmam!!  :baliktayim

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hayalet görüntülerinin nasıl yakalandığı, nasıl çekildiğini bilemem, ama hayal gördüğüm çok.
Kapı pervazları üzerinde oturulması mümkün olmayan yerlerde oturan sevdiğim ölmüş kişileri görürüm gece yarıları.

Ö

ölüdeniz

Zynep' Alıntı:
Hayalet görüntülerinin nasıl yakalandığı, nasıl çekildiğini bilemem, ama hayal gördüğüm çok.
Kapı pervazları üzerinde oturulması mümkün olmayan yerlerde oturan sevdiğim ölmüş kişileri görürüm gece yarıları.
Zeynep ölmüş kişileri görmeye başladıysan işin zor çünkü demekki seni çağırıyorlar onlar hayalet değildir :D akşam yatarken kiş kiş yapsan iyi olur

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Hayaletler çevremizde
İşte bu cümlenin ispatı! Çekilen fotoğraf şoke etti..

06.02.2008 09

İngiltere'de büyük katliamların yaşandığı 12'nci yüzyıla ait York Şatosu'nda, hayaleti görüntülediğini iddia ettiği bir fotoğraf çekti. İngiltere'nin en ürpertici mekanlarından birisi sayılan kalenin bölmelerinden biri olan Clifford Kulesi'nde saklanan 150 Yahudinin 1190 yılında öldürülmesinden sonra hayaletlerinin yüzyıllarca bu duvarların içinde dolaştıkları rivayet ediliyor. Tarihi kalenin yıkıntıları içine kurulan kilisede çekimler yapan Karen Cussons, çektiği fotoğrafta sigara dumanına benzer bir görüntü olduğunu fark etti. Britanya'nın bu en yaşlı kalesinde çektiği görüntü karşısında şaşıran Cussons, "Kardeşimle birlikte burayı dolaşıyorduk. Her yerde fotoğraf çektim ama bir tek o kulede aldığım görüntüde böyle garip bir nesne çıktı. Odada kardeşim ve benim dışımda kimse yoktu. Çıplak gözle de bir farklılık görmedik" dedi. Fotoğrafları inceleyen ve kendilerini hayalet uzmanı olarak tanıtan bazı isimler, Daily Mail gazetesine, "O bölge müthiş derecede gizemli. York Şatosu da, Britanya'nın en çok hayalet görülen yeri. Bu resimlerde bir hile yok, hayaleti çekmişler" açıklamasını yaptı.

Akşam

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
inandırıcı olmasada yinede çok korkutucu benim için :naapcam

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ölüdeniz' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Zeynep ölmüş kişileri görmeye başladıysan işin zor çünkü demekki seni çağırıyorlar onlar hayalet değildir :D akşam yatarken kiş kiş yapsan iyi olur
Hazırlıklara başlayalım ozaman desene Nihatcım. :)
Kefen bezini kendi zevkime göre alayım hiç olmazsa! :D

N

nova

Kullanıcı
7 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
bilinmez diyarlardan
Hristiyanalrın halalet anlayışı var. Bizde de cin. Aslında onlar halalet değilde bizim tabirmizce cin. Çünkü ruhlar boyut değiştiremezler. Yalnız bizim göremediğimiz ancak var olan cinlerle bu dünyayı paylaşıyoruz. Biz görmesekte onlar bizi görüyor ve ben korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar da korkak olmayalım lütfen diyorum...

Ö

ölüdeniz

nova' Alıntı:
Hristiyanalrın halalet anlayışı var. Bizde de cin. Aslında onlar halalet değilde bizim tabirmizce cin. Çünkü ruhlar boyut değiştiremezler. Yalnız bizim göremediğimiz ancak var olan cinlerle bu dünyayı paylaşıyoruz. Biz görmesekte onlar bizi görüyor ve ben korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar da korkak olmayalım lütfen diyorum...
Abi cesaretli kızın hali bir başka oluyo ;) akşam beyazlara bürüneyimde novanın odasına gizlice girreyim.acaba gerçekten bu kadar cesaretlimi :D

Ö

ölüdeniz

Liseye giderken gece çok içmiştik arkadaşın babası devlet hastanesinde memurdu bizde 4arkadaş kalktık hastanenin morg bölümüne gittik.valla bana nekadar içeriye girmeyelim deselerde zorla onlarıda benimle içeriye gelmelerini ikna ettim.arkadaşlar korkmayın diyom bizimde olacağımız hal bu diyom.birisinin üzerini açtım diğerlerini çağırdım bakta gör dedim belki dün ne çapkınloklar yapıyordu ama şimdi sessiz sedasız bekliyor dedim.tabi arada bir arkadaşları korkutuyordum aha bu hortladı diye bağırarak  :D cinleri korsana sorun onu çok severler ;D

N

nova

Kullanıcı
7 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
bilinmez diyarlardan
ölüdeniz' Alıntı:
Abi cesaretli kızın hali bir başka oluyo ;) akşam beyazlara bürüneyimde novanın odasına gizlice girreyim.acaba gerçekten bu kadar cesaretlimi :D

Senden mi korkacağım ;D Ölü bir denizden mi ;D Biber gazım var benim ona göre ;)

B

bıldırcın

nova' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma ;)

Ö

ölüdeniz

nova' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
Alıştık zaten meydanlarda biber gazı görneye birde senin evinde görürüz  ;)

Senden mi korkacağım ;D Ölü bir denizden mi ;D Biber gazım var benim ona göre ;)

Ö

ölüdeniz

bıldırcın' Alıntı:
nova' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma ;)
Son kararınmı Nihal eğer son kararınsa hamdi beye bağlanabiliriz ;D ;D

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
ben inanmıyorum fakat gerçekten de ilginç

B

busra309

Kullanıcı
22 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
evrendeki en üstün varlıklar insanlara bişey yapamdıktan olsalar ne olur olmasalar ne olur :) :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
bloodelf' Alıntı:
şu evdende en mükemmel ve en üstün varlık insan olmasına rağmen neden böyle olmayan şeylerden korkar onu anlayamıyorum
Yok dünyada en mükemmel ve en üstün olma ihtimalimiz var. Ama evrende sanmıyorum.
Sanki evreni her anlamıyla araştırıp analiz edip bir kanıya varmışız gibi yazmışsınız.
Neyse..

O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ayy yok artık.....
bide resmin çekebilmişler yani...helal olsun...:)