İlginç Hayalet Görüntüleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ölüdeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaa tabi çok inandırıcı ! bir de resim yani.. çok saçma hayatta inanmam!!  :baliktayim

Hayalet görüntülerinin nasıl yakalandığı, nasıl çekildiğini bilemem, ama hayal gördüğüm çok.
Kapı pervazları üzerinde oturulması mümkün olmayan yerlerde oturan sevdiğim ölmüş kişileri görürüm gece yarıları.

Zynep' Alıntı:
Hayalet görüntülerinin nasıl yakalandığı, nasıl çekildiğini bilemem, ama hayal gördüğüm çok.
Kapı pervazları üzerinde oturulması mümkün olmayan yerlerde oturan sevdiğim ölmüş kişileri görürüm gece yarıları.

Zeynep ölmüş kişileri görmeye başladıysan işin zor çünkü demekki seni çağırıyorlar onlar hayalet değildir :D akşam yatarken kiş kiş yapsan iyi olur

Hayaletler çevremizde
İşte bu cümlenin ispatı! Çekilen fotoğraf şoke etti..

06.02.2008 09
a4a4a477hayaletfdkp8.jpg

İngiltere'de büyük katliamların yaşandığı 12'nci yüzyıla ait York Şatosu'nda, hayaleti görüntülediğini iddia ettiği bir fotoğraf çekti. İngiltere'nin en ürpertici mekanlarından birisi sayılan kalenin bölmelerinden biri olan Clifford Kulesi'nde saklanan 150 Yahudinin 1190 yılında öldürülmesinden sonra hayaletlerinin yüzyıllarca bu duvarların içinde dolaştıkları rivayet ediliyor. Tarihi kalenin yıkıntıları içine kurulan kilisede çekimler yapan Karen Cussons, çektiği fotoğrafta sigara dumanına benzer bir görüntü olduğunu fark etti. Britanya'nın bu en yaşlı kalesinde çektiği görüntü karşısında şaşıran Cussons, "Kardeşimle birlikte burayı dolaşıyorduk. Her yerde fotoğraf çektim ama bir tek o kulede aldığım görüntüde böyle garip bir nesne çıktı. Odada kardeşim ve benim dışımda kimse yoktu. Çıplak gözle de bir farklılık görmedik" dedi. Fotoğrafları inceleyen ve kendilerini hayalet uzmanı olarak tanıtan bazı isimler, Daily Mail gazetesine, "O bölge müthiş derecede gizemli. York Şatosu da, Britanya'nın en çok hayalet görülen yeri. Bu resimlerde bir hile yok, hayaleti çekmişler" açıklamasını yaptı.

Akşam

ölüdeniz' Alıntı:
Zynep' Alıntı:

Zeynep ölmüş kişileri görmeye başladıysan işin zor çünkü demekki seni çağırıyorlar onlar hayalet değildir :D akşam yatarken kiş kiş yapsan iyi olur

Hazırlıklara başlayalım ozaman desene Nihatcım. :)
Kefen bezini kendi zevkime göre alayım hiç olmazsa! :D

Hristiyanalrın halalet anlayışı var. Bizde de cin. Aslında onlar halalet değilde bizim tabirmizce cin. Çünkü ruhlar boyut değiştiremezler. Yalnız bizim göremediğimiz ancak var olan cinlerle bu dünyayı paylaşıyoruz. Biz görmesekte onlar bizi görüyor ve ben korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar da korkak olmayalım lütfen diyorum...

nova' Alıntı:
Hristiyanalrın halalet anlayışı var. Bizde de cin. Aslında onlar halalet değilde bizim tabirmizce cin. Çünkü ruhlar boyut değiştiremezler. Yalnız bizim göremediğimiz ancak var olan cinlerle bu dünyayı paylaşıyoruz. Biz görmesekte onlar bizi görüyor ve ben korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar da korkak olmayalım lütfen diyorum...

Abi cesaretli kızın hali bir başka oluyo ;) akşam beyazlara bürüneyimde novanın odasına gizlice girreyim.acaba gerçekten bu kadar cesaretlimi :D

Liseye giderken gece çok içmiştik arkadaşın babası devlet hastanesinde memurdu bizde 4arkadaş kalktık hastanenin morg bölümüne gittik.valla bana nekadar içeriye girmeyelim deselerde zorla onlarıda benimle içeriye gelmelerini ikna ettim.arkadaşlar korkmayın diyom bizimde olacağımız hal bu diyom.birisinin üzerini açtım diğerlerini çağırdım bakta gör dedim belki dün ne çapkınloklar yapıyordu ama şimdi sessiz sedasız bekliyor dedim.tabi arada bir arkadaşları korkutuyordum aha bu hortladı diye bağırarak  :D cinleri korsana sorun onu çok severler ;D

ölüdeniz' Alıntı:
Abi cesaretli kızın hali bir başka oluyo ;) akşam beyazlara bürüneyimde novanın odasına gizlice girreyim.acaba gerçekten bu kadar cesaretlimi :D

Senden mi korkacağım ;D Ölü bir denizden mi ;D Biber gazım var benim ona göre ;)

nova' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma ;)

nova' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:

Alıştık zaten meydanlarda biber gazı görneye birde senin evinde görürüz  ;)

Senden mi korkacağım ;D Ölü bir denizden mi ;D Biber gazım var benim ona göre ;)

bıldırcın' Alıntı:
nova' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma ;)

Son kararınmı Nihal eğer son kararınsa hamdi beye bağlanabiliriz ;D ;D

bloodelf' Alıntı:
şu evdende en mükemmel ve en üstün varlık insan olmasına rağmen neden böyle olmayan şeylerden korkar onu anlayamıyorum

Yok dünyada en mükemmel ve en üstün olma ihtimalimiz var. Ama evrende sanmıyorum.
Sanki evreni her anlamıyla araştırıp analiz edip bir kanıya varmışız gibi yazmışsınız.
Neyse..

Geri