Zeynep ölmüş kişileri görmeye başladıysan işin zor çünkü demekki seni çağırıyorlar onlar hayalet değildir akşam yatarken kiş kiş yapsan iyi olurZynep' Alıntı:Hayalet görüntülerinin nasıl yakalandığı, nasıl çekildiğini bilemem, ama hayal gördüğüm çok.
Kapı pervazları üzerinde oturulması mümkün olmayan yerlerde oturan sevdiğim ölmüş kişileri görürüm gece yarıları.
Hazırlıklara başlayalım ozaman desene Nihatcım.ölüdeniz' Alıntı:Zeynep ölmüş kişileri görmeye başladıysan işin zor çünkü demekki seni çağırıyorlar onlar hayalet değildir akşam yatarken kiş kiş yapsan iyi olurZynep' Alıntı:Hayalet görüntülerinin nasıl yakalandığı, nasıl çekildiğini bilemem, ama hayal gördüğüm çok.
Kapı pervazları üzerinde oturulması mümkün olmayan yerlerde oturan sevdiğim ölmüş kişileri görürüm gece yarıları.
Abi cesaretli kızın hali bir başka oluyo akşam beyazlara bürüneyimde novanın odasına gizlice girreyim.acaba gerçekten bu kadar cesaretliminova' Alıntı:Hristiyanalrın halalet anlayışı var. Bizde de cin. Aslında onlar halalet değilde bizim tabirmizce cin. Çünkü ruhlar boyut değiştiremezler. Yalnız bizim göremediğimiz ancak var olan cinlerle bu dünyayı paylaşıyoruz. Biz görmesekte onlar bizi görüyor ve ben korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar da korkak olmayalım lütfen diyorum...
ölüdeniz' Alıntı:Abi cesaretli kızın hali bir başka oluyo akşam beyazlara bürüneyimde novanın odasına gizlice girreyim.acaba gerçekten bu kadar cesaretlimi
Kesinlikle katılıyorum bu yorumanova' Alıntı:Hristiyanalrın halalet anlayışı var. Bizde de cin. Aslında onlar halalet değilde bizim tabirmizce cin. Çünkü ruhlar boyut değiştiremezler. Yalnız bizim göremediğimiz ancak var olan cinlerle bu dünyayı paylaşıyoruz. Biz görmesekte onlar bizi görüyor ve ben korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar da korkak olmayalım lütfen diyorum...
nova' Alıntı:Alıştık zaten meydanlarda biber gazı görneye birde senin evinde görürüzölüdeniz' Alıntı:Abi cesaretli kızın hali bir başka oluyo akşam beyazlara bürüneyimde novanın odasına gizlice girreyim.acaba gerçekten bu kadar cesaretlimi
Senden mi korkacağım ;D Ölü bir denizden mi ;D Biber gazım var benim ona göre
Son kararınmı Nihal eğer son kararınsa hamdi beye bağlanabiliriz ;D ;Dbıldırcın' Alıntı:Kesinlikle katılıyorum bu yorumanova' Alıntı:Hristiyanalrın halalet anlayışı var. Bizde de cin. Aslında onlar halalet değilde bizim tabirmizce cin. Çünkü ruhlar boyut değiştiremezler. Yalnız bizim göremediğimiz ancak var olan cinlerle bu dünyayı paylaşıyoruz. Biz görmesekte onlar bizi görüyor ve ben korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar da korkak olmayalım lütfen diyorum...
elf_can dikkat et gözlerin yerinden fırlayacak ;D ;Delf_can' Alıntı:??? 8)
Yok dünyada en mükemmel ve en üstün olma ihtimalimiz var. Ama evrende sanmıyorum.bloodelf' Alıntı:şu evdende en mükemmel ve en üstün varlık insan olmasına rağmen neden böyle olmayan şeylerden korkar onu anlayamıyorum