Zynep' Alıntı:Hayalet görüntülerinin nasıl yakalandığı, nasıl çekildiğini bilemem, ama hayal gördüğüm çok.
Kapı pervazları üzerinde oturulması mümkün olmayan yerlerde oturan sevdiğim ölmüş kişileri görürüm gece yarıları.
ölüdeniz' Alıntı:Zynep' Alıntı:Hayalet görüntülerinin nasıl yakalandığı, nasıl çekildiğini bilemem, ama hayal gördüğüm çok.
Kapı pervazları üzerinde oturulması mümkün olmayan yerlerde oturan sevdiğim ölmüş kişileri görürüm gece yarıları.
Zeynep ölmüş kişileri görmeye başladıysan işin zor çünkü demekki seni çağırıyorlar onlar hayalet değildirakşam yatarken kiş kiş yapsan iyi olur
nova' Alıntı:Hristiyanalrın halalet anlayışı var. Bizde de cin. Aslında onlar halalet değilde bizim tabirmizce cin. Çünkü ruhlar boyut değiştiremezler. Yalnız bizim göremediğimiz ancak var olan cinlerle bu dünyayı paylaşıyoruz. Biz görmesekte onlar bizi görüyor ve ben korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar da korkak olmayalım lütfen diyorum...
ölüdeniz' Alıntı:Abi cesaretli kızın hali bir başka oluyoakşam beyazlara bürüneyimde novanın odasına gizlice girreyim.acaba gerçekten bu kadar cesaretlimi
![]()
Kesinlikle katılıyorum bu yorumanova' Alıntı:Hristiyanalrın halalet anlayışı var. Bizde de cin. Aslında onlar halalet değilde bizim tabirmizce cin. Çünkü ruhlar boyut değiştiremezler. Yalnız bizim göremediğimiz ancak var olan cinlerle bu dünyayı paylaşıyoruz. Biz görmesekte onlar bizi görüyor ve ben korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar da korkak olmayalım lütfen diyorum...
nova' Alıntı:ölüdeniz' Alıntı:Abi cesaretli kızın hali bir başka oluyoakşam beyazlara bürüneyimde novanın odasına gizlice girreyim.acaba gerçekten bu kadar cesaretlimi
![]()
Alıştık zaten meydanlarda biber gazı görneye birde senin evinde görürüz
Senden mi korkacağım ;D Ölü bir denizden mi ;D Biber gazım var benim ona göre![]()
bıldırcın' Alıntı:Kesinlikle katılıyorum bu yorumanova' Alıntı:Hristiyanalrın halalet anlayışı var. Bizde de cin. Aslında onlar halalet değilde bizim tabirmizce cin. Çünkü ruhlar boyut değiştiremezler. Yalnız bizim göremediğimiz ancak var olan cinlerle bu dünyayı paylaşıyoruz. Biz görmesekte onlar bizi görüyor ve ben korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar da korkak olmayalım lütfen diyorum...![]()
elf_can' Alıntı:![]()
![]()
???
8)
bloodelf' Alıntı:şu evdende en mükemmel ve en üstün varlık insan olmasına rağmen neden böyle olmayan şeylerden korkar onu anlayamıyorum

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.