Bu sabah rastladım, çok ilgimi çeker bu istatistikler, aynı şeye üzüldüm Kristal.Kristal' Alıntı:Gönül ister ki güzel ülkem bu listede gelişmiş ülkelerin sıralamasında yer alsın.
Ben korkuyorum yakında nüfus patlaması yaşamaktan.Zynep' Alıntı:Bu sabah rastladım, çok ilgimi çeker bu istatistikler, aynı şeye üzüldüm Kristal.Kristal' Alıntı:Gönül ister ki güzel ülkem bu listede gelişmiş ülkelerin sıralamasında yer alsın.
Ama bir tek Doğum Oranı konusunda mutlu oldum.![]()
keşkeeeeeeeeeeeeeeKristal' Alıntı:Gönül ister ki güzel ülkem bu listede gelişmiş ülkelerin sıralamasında yer alsın.
Teşekkürler.![]()
sterious' Alıntı:keşkeeeeeeeeeeeeeeKristal' Alıntı:Gönül ister ki güzel ülkem bu listede gelişmiş ülkelerin sıralamasında yer alsın.
Teşekkürler.![]()
Arabistan'ı görmedim ama temizliğini anlatana pek rastlamadım?bloodelf' Alıntı:ilginç olan en temiz ülkeler arasında arabistan ve kuveyt in yer almamamsı
Benimde bildiğim böyle. Zaten bu konularda sadece belirli bölgeler değil, ülke tamamı baz alınır.alparslan' Alıntı:ben arabistan agitmedim ama suriye ve ıarğı gören biri olarak söylemeliyim ki
çok pis yerler
bütün arapmilletini kötülemek istemem ama
çok pislerdi bizim gördüklerimiz
:-[
yaratici_idea' Alıntı:Ah ah biz de birkaç yıl öncesine kadar milyonerdik ;D