İlginç Bir Hikaye

  • Konbuyu başlatan crax
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde crax tarafından oluşturulan İlginç Bir Hikaye başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,444 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı İlginç Bir Hikaye
Konbuyu başlatan crax
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
C

crax

Kullanıcı
13 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
ankara
Doğu ülkelerinde binlerce yıl önce, dünyadaki her insanın bir tanrı olduğuna inanılırmış. Ama insanoğlu elindeki güçleri istismar etmiş. Büyük Tanrı bunun üzerine o güçleri geri almaya karar vermiş. Fakat bu sefer ortaya tanrılık güçlerinin nereye saklanacağı konusu çıkmış. O güç tüm insan yetilerinin, potansiyellerinin, şan ve şerefin kaynağı olan güçmüş. Birinci danışman, yere derin bir çukur açıp tanrılığı oraya gömün demiş. Büyük Tanrı olmaz demiş. "Önünde sonunda biri kazar, onu orda bulur." İkinci danışman, "o zaman bu büyük gücü en yüksek dağın tepesine koyalım" demiş. Büyük Tanrı onu da reddetmiş. "Olmaz, sonunda birileri oraya da tırmanır, gücü orda bulurlar," demiş. Bu sefer üçüncü danışman konuşmuş: "Onu dünyanın en derin okyanusunun dibine koyalım," demiş. Büyük Tanrı yine reddetmiş. "Gün gelir, birisi okyanusa dalıp onu bulur," demiş. Bir kaç dakika düşündükten sonra bilgelik içinde konuşmuş. " Çareyi buldum. Bu olağanüstü gücü, gezegendeki her insanın yüreğinin içine koyacağım. Oraya bakmaK hiç akıllarına gelmez."
                                                                      Robin Sharma'dan
 
M

Mrs.Jadem

Kullanıcı
7 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Anlamlı ve güzel bir yazı tşkler..

İnsan kendi kendinin yüreğinde saklıdır aslında,yazıda da dendiği gibi kimse kaybettiği yada sorgulayacağı şeyler için yüreğine bakmayı hiç düşünemez..
 
Üst