İLGİNÇ BİR BİLGİ....

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde selda tarafından oluşturulan İLGİNÇ BİR BİLGİ.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,021 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı İLGİNÇ BİR BİLGİ....
Konbuyu başlatan selda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GÜLBANU
Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Feveran Estomp' Alıntı:
Şifrenizin tersten yazılması durumunda kabul edemez.. Örneğin şifreniz 1289.. Bir başka kartın ki mutlak 9821 olacaktır.. Ve doğal olarak bir başkasının şifresi ile ne olursa olsun giriş yapılamaz.. Benim görüşüm fikrin teoride belki ama pratikte imkansız olmasıdır!
:) aynı şifreden iki tane olamaz diye bir kaide olmaması gerek. ßana saçma geliyor bu düşünce :)

C

cooldeath

Kullanıcı
20 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
ya kart ve müşteri numarası değişik o olabilirde hatalı şifre der çok israr edersen yutar kartı! ;D

B

Bülent

bıldırcın' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
En garantilisi, başımıza böyle bir iş gelmeden denemek.  :)

Zaten bankamatikte birisi silah dayarsa ben şifremin tersini bırak, düzünü de unuturum.
Ama o da sakat polis gelince ne açıklama yapacaksın?
Polise "şifreyi tersten giren vatandaş az önce şu yöne gitti" diyeceğim.  :)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Safari' Alıntı:
Feveran Estomp' Alıntı:
Şifrenizin tersten yazılması durumunda kabul edemez.. Örneğin şifreniz 1289.. Bir başka kartın ki mutlak 9821 olacaktır.. Ve doğal olarak bir başkasının şifresi ile ne olursa olsun giriş yapılamaz.. Benim görüşüm fikrin teoride belki ama pratikte imkansız olmasıdır!
:) aynı şifreden iki tane olamaz diye bir kaide olmaması gerek. ßana saçma geliyor bu düşünce :)

Bana da saçma geldi.. Bu kadar insan var elbet birilerinin şifresi aynı olacaktır..

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
dideM' Alıntı:
Safari' Alıntı:
Feveran Estomp' Alıntı:

Bana da saçma geldi.. Bu kadar insan var elbet birilerinin şifresi aynı olacaktır..
Ek olarak 4 haneli rakam'ın kaç tane alternatifi var ki 4n :)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Safari' Alıntı:
dideM' Alıntı:
Safari' Alıntı:
Feveran Estomp' Alıntı:

Ek olarak 4 haneli rakam'ın kaç tane alternatifi var ki 4n :)

2^4  ;D

B

bıldırcın

Bülent' Alıntı:
bıldırcın' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
En garantilisi, başımıza böyle bir iş gelmeden denemek.  :)

Zaten bankamatikte birisi silah dayarsa ben şifremin tersini bırak, düzünü de unuturum.
Ama o da sakat polis gelince ne açıklama yapacaksın?
Polise "şifreyi tersten giren vatandaş az önce şu yöne gitti" diyeceğim.  :)
;D ;D ;D ;D ;D ;D 
+ bol sesli bir kahkaha ;D ;D

Tabi yedi poliste güvenlik kamerası yokya ;)

S

selda

Arkadaşlar öyle güzel formüller bulmuşsunuzki,sizleri kutlamamak mümkün değil, keşke şuan benim nasıl bir kahkaha attığımı duysanız ;D ;D ;D ;D
hadi biraz daha zorlayın kendinizi sona yaklaşıyorsunuz

B

bıldırcın

Bülent' Alıntı:
bıldırcın' Alıntı:
+ bol sesli bir kahkaha ;D ;D
Tabi yedi poliste güvenlik kamerası yokya ;)
;D ;D
Polis yer, merak etmeyin. Sebebini de sormayın.  :)
Hadiii hem söyle hemde sebebini merak etmeyin de valla merak ettim  :)
Acaba onlarında işine gelir demeye mi getiriyorsun lafı  :)

B

Bülent

selda' Alıntı:
Arkadaşlar öyle güzel formüller bulmuşsunuzki,sizleri kutlamamak mümkün değil, keşke şuan benim nasıl bir kahkaha attığımı duysanız ;D ;D ;D ;D
Hangi sona yaklaşıyoruz?
Forum mu kapanıyor, yoksa ölecek miyiz?  :eek:

bıldırcın' Alıntı:
Yok söylemiycem.  :)

B

bıldırcın

Bülent' Alıntı:
selda' Alıntı:
Hangi sona yaklaşıyoruz?
Forum mu kapanıyor, yoksa ölecek miyiz?  :eek:

bıldırcın' Alıntı:
Yok söylemiycem.  :)
Tamam ısrar etmiyorum sen bilirsin :)

seldacım gülme attın ortaya bir konu çekildin demi :) hadi bakalım sende bişeyler yaz birazda biz gülelim :)

S

selda

Dün banka memuruna sordum böyle bir olay varmıdır. Evet var dedi. Bildiğiniz tum arkadaşlarına söyleyiniz dedi...
:D :D