İLGİNÇ BİR BİLGİ....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Feveran Estomp' Alıntı:
Şifrenizin tersten yazılması durumunda kabul edemez.. Örneğin şifreniz 1289.. Bir başka kartın ki mutlak 9821 olacaktır.. Ve doğal olarak bir başkasının şifresi ile ne olursa olsun giriş yapılamaz.. Benim görüşüm fikrin teoride belki ama pratikte imkansız olmasıdır!
:) aynı şifreden iki tane olamaz diye bir kaide olmaması gerek. ßana saçma geliyor bu düşünce :)

ya kart ve müşteri numarası değişik o olabilirde hatalı şifre der çok israr edersen yutar kartı! ;D

bıldırcın' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
En garantilisi, başımıza böyle bir iş gelmeden denemek.  :)

Zaten bankamatikte birisi silah dayarsa ben şifremin tersini bırak, düzünü de unuturum.
Ama o da sakat polis gelince ne açıklama yapacaksın?
Polise "şifreyi tersten giren vatandaş az önce şu yöne gitti" diyeceğim.  :)

Safari' Alıntı:
Feveran Estomp' Alıntı:
Şifrenizin tersten yazılması durumunda kabul edemez.. Örneğin şifreniz 1289.. Bir başka kartın ki mutlak 9821 olacaktır.. Ve doğal olarak bir başkasının şifresi ile ne olursa olsun giriş yapılamaz.. Benim görüşüm fikrin teoride belki ama pratikte imkansız olmasıdır!
:) aynı şifreden iki tane olamaz diye bir kaide olmaması gerek. ßana saçma geliyor bu düşünce :)

Bana da saçma geldi.. Bu kadar insan var elbet birilerinin şifresi aynı olacaktır..

dideM' Alıntı:
Safari' Alıntı:
Feveran Estomp' Alıntı:

Bana da saçma geldi.. Bu kadar insan var elbet birilerinin şifresi aynı olacaktır..
Ek olarak 4 haneli rakam'ın kaç tane alternatifi var ki 4n :)

Safari' Alıntı:
dideM' Alıntı:
Safari' Alıntı:
Feveran Estomp' Alıntı:

Ek olarak 4 haneli rakam'ın kaç tane alternatifi var ki 4n :)

2^4  ;D

Bülent' Alıntı:
bıldırcın' Alıntı:
Bülent' Alıntı:
En garantilisi, başımıza böyle bir iş gelmeden denemek.  :)

Zaten bankamatikte birisi silah dayarsa ben şifremin tersini bırak, düzünü de unuturum.
Ama o da sakat polis gelince ne açıklama yapacaksın?
Polise "şifreyi tersten giren vatandaş az önce şu yöne gitti" diyeceğim.  :)
;D ;D ;D ;D ;D ;D 
+ bol sesli bir kahkaha ;D ;D

Tabi yedi poliste güvenlik kamerası yokya ;)

Arkadaşlar öyle güzel formüller bulmuşsunuzki,sizleri kutlamamak mümkün değil, keşke şuan benim nasıl bir kahkaha attığımı duysanız ;D ;D ;D ;D
hadi biraz daha zorlayın kendinizi sona yaklaşıyorsunuz

Bülent' Alıntı:
bıldırcın' Alıntı:
+ bol sesli bir kahkaha ;D ;D
Tabi yedi poliste güvenlik kamerası yokya ;)
;D ;D
Polis yer, merak etmeyin. Sebebini de sormayın.  :)
Hadiii hem söyle hemde sebebini merak etmeyin de valla merak ettim  :)
Acaba onlarında işine gelir demeye mi getiriyorsun lafı  :)

selda' Alıntı:
Arkadaşlar öyle güzel formüller bulmuşsunuzki,sizleri kutlamamak mümkün değil, keşke şuan benim nasıl bir kahkaha attığımı duysanız ;D ;D ;D ;D
Hangi sona yaklaşıyoruz?
Forum mu kapanıyor, yoksa ölecek miyiz?  :o

bıldırcın' Alıntı:
Yok söylemiycem.  :)

Bülent' Alıntı:
selda' Alıntı:
Hangi sona yaklaşıyoruz?
Forum mu kapanıyor, yoksa ölecek miyiz?  :o

bıldırcın' Alıntı:
Yok söylemiycem.  :)
Tamam ısrar etmiyorum sen bilirsin :)

seldacım gülme attın ortaya bir konu çekildin demi :) hadi bakalım sende bişeyler yaz birazda biz gülelim :)

Dün banka memuruna sordum böyle bir olay varmıdır. Evet var dedi. Bildiğiniz tum arkadaşlarına söyleyiniz dedi...
:D :D

Geri