İLGİNÇ BİR ARAŞTIRMA(Anlayana...)

prenses_o6

Kullanıcı
Dünya çapında bir anket yapılmış. Sadece bir soru sorulmuş: "Lütfen dünyanın geri kalan kısmındaki yiyecek eksikliğine bir çözüm ile ilgili kişisel görüşünüzü dürüstçe belirtiniz."

Anket büyük bir başarısızlıkla sonuçlanmış.
* Çünkü Afrika´da insanlar "yiyecek" kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorlar.
* Bati Avrupa´da insanlar "eksiklik" kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorlar.
* Doğu Avrupa´daki insanlar "kişisel görüş"ün ne anlama geldiğini bilmiyorlar.
* Orta Doğu´da insanlar "çözüm"ün ne anlama geldiğini bilmiyorlar.
* Güney Amerika´daki insanlar "lütfen" kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorlar.
* İsrail´deki insanlar "dürüstlük" kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorlar.
* Ve Amerika´daki insanlar "dünyanın geri kalan kısmı"nın ne anlama geldiğini bilmiyorlar.

Pek anladığımı söyleyemem ama sorunun içinde dürüstlük geçmior. alakalı olabilme ihtimali olabilirmi?  :-[
prenses_o6' Alıntı:
* İsrail´deki insanlar "dürüstlük" kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorlar.

haklısınnn prensess dedıgın gıbıı anlayana....
(kımse ustune alınmasın)

israil kısmı tamamen doğru (dürüstlük) kelimesinin anlamını bilen insan çok az kaldı...

israilin durust olup olmadigi onyargilik kismina gecmiyormu..? butun bir halki alip ,durus veya durus olup olmadigina  karar vermek, bir yerde haksizlik..
hem soruda durustluk lafi gecmiyor .. boyle anliyanlarada ilk once neyi ..?ve nasil gormek ve anlamak istediklerini sorardim... ?...

* Çünkü Afrika´da insanlar "yiyecek" kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorlar.

evt kesınlıkle güsel olmuş..çünkü afrıkadakı ınsanların yıcek yuzu gorduklerını sanmıorum buda felaket bişi...o yusden kurban bayramlarında ışık dershanesı gıbı yerler kurbanlarını afrıkaya bagıslıyorlar..keske bu sadece kurban bayramı zamanın da olmasa..

Cokk.. güzel bir paylasım tesekkürler prenses_o6. Bunlarda keske herkes kendine pay bicse.. :)

kesınlıkle...mesela ben 7 ve 8.sınıfta ışık dershanesıne gıdıodum ve arkılerle aramısda para toblayıp afrıkaya bagıslıyodukk...

Gercekten cokk.. iyi birisisin çiçek... ;) Bir arkadasım olarak bunu yapman beni gururlandırdı. :)

"Lütfen dünyanın geri kalan kısmındaki yiyecek eksikliğine bir çözüm ile ilgili kişisel görüşünüzü dürüstçe belirtiniz.
Soruda dürüst geçio ::)

çoook güseLL bi paylaşım. Teşekkürler prenses_06

Geri