İĞRENÇ espriler SERVİSİ GURURLA SUNAR=)

Ay yok araştıramam şimdi üşenirimde zaten aklımdada yoktur hiç :) öle lafın  üstüne gelirse belki iğrençleşebilirim anca ;D

Arkadaşlar hiç araştırmadan,kendimizden bir espiri üretir miyiz?
Hatta işi daha da zorlaştırarak verilen konu üzerine,bir alttaki üyenin kendi ağzından espiri talebi. Konu yavaş işler kesin en iyiyi bulacağım diye düşünüyorum..:):) Farklı forum konusu da olabilir. hani aklıma geldi,bilmem ki nasıl olur milletin işi gücü yok espirimi düşünsün diyorum:)

Bu lafı da araya katarak oyunu bozmayayım diyorum ve ekliyorum :

Yenebilen macun nedir? Lahmacun
Bizim bir arkadaş vardı paraya para demezdi,çünkü 'R' leri söyleyemiyordu.
Zorla güzellik olur mu?,Estetikle olur..
Neyse en iğrenci gelsin:
Bir adam varmış,ölmüş. :D

-Beni kızdırdın, sana çok ağır bir laf söyliycem.
-Yok ya, neymiş bakalım...
-Ton.

Doktor: "Astımlı mısınız?"
Hasta: "Hayır biz buralıyız"

=En çok hangi ilimizde araba var? Kars..

-Ders Bosch mu? Hayır Arçelik.

Apo bir gün militanlarına "4 bölü 2 kaç eder" diye sormuş. Hepsi bir ağızdan 20 diye cevap vermişler. Apo sinirlenmiş, ayağa kalkmış ve bağırarak: "Siz ne biçim bölücü örgütsünüz?" demiş.

-Adamın gözü dalmış, burnu yaprak.

-Adamın inadı tutmuş, bir türlü bırakmamış.

;D ;D

saniye' Alıntı:
-Bill Gates neden grip olmuş? Windows açık kalmış da ondan...

-Oh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa.

-Adam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış.

-Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da...

-En acı on nedir? Biberon.

;D

GERÇEKTEN ÇOK İĞRENÇ.IYYYYYYYY :)

Geçen Gün Şeytanla Aramız Bozuldu Neymis;! Vay Efendim Pabucu Ona Ters Giydirmişim.

Birgün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek!¤!¤! Eğer ödeme yaptıysanız bu mesajı ciddiye almayınızZ :))

Günlerin sayılı diyen doktora: "sayılar sonsuzdur." dedim bu iyimserlikle ölmem heralde :)

Gözler yalan söylemez, çünkü gözler konuşamaz.

DepresyonDAYIM ,bunaLım AMCAM :))

batarya suya düşerse ne olur ? cevap:Batar yaaa:))

baLık ekmek 3 Liraymıs hadi baLık ekeLim :))

En temiz meyve nedir ? Kir-az :))

Empati Yapmayı Severim! Bana Aşık Olanların Yerine Geçip Kendime Bakıyorum da, Gerçekten Doğru Bi Seçim Yapmıslar  8)

Haydar Dümen'e gelen son soru: "Sevgilim Japon cinsel iliskiye girsem radyasyon bulaşır mı ?'' (Gökçe sana :) ) ;D

cantuuu' Alıntı:
Empati Yapmayı Severim! Bana Aşık Olanların Yerine Geçip Kendime Bakıyorum da, Gerçekten Doğru Bi Seçim Yapmıslar  8)

Haydar Dümen'e gelen son soru: "Sevgilim Japon cinsel iliskiye girsem radyasyon bulaşır mı ?'' (Gökçe sana :) ) ;D
İ ;D ;D ;D ;D
Tabii ilmühim tabi ilmühim  ;)

Haydar Dümen'in eşi bir programa çıkmıştı bu soruyu sordular ona eşiniz herkese çare arıyor gibilerinden Eşi kelin ilacı olsa başına sürer demişti  ;D

En güzel çay hangi dağda içilir?
Çay bar-dağı'nda :)

okeyde kıza,elin nasıl dıye sordum ojeli dedi. hala şoktayım birazdan bim e geçicem :)

Sevgili Berdan Mardini "senden çoçuğum olsun istiyorum" demek "seninle sevişmek istiyorum" demektir, boşuna kandırmayalım birbirimizi.

Burada da kısıtlama  :)  pekala benim iğrenç espri anlayışım buraya kadar :)

Haydin size iyi espriler;)

Geri