İçimizdeki Melek: Michelangelo'nun Sırrı

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde Tülay tarafından oluşturulan İçimizdeki Melek: Michelangelo'nun Sırrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,067 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı İçimizdeki Melek: Michelangelo'nun Sırrı
Konbuyu başlatan Tülay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tülay
T

Tülay

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.kalbim.gen.tr
İçimizdeki Melek: Michelangelo'nun Sırrı

Chris Widener; Çeviren: Ekin Duru


Koca bir mermer bloğu yontmakla meşgul olan ünlü Rönesans sanatçısı Michelangelo’ya bir delikanlı, niçin bu yorucu işle uğraştığını sorar. Daha sonra en ünlü heykeli David’e dönüşecek olan mermerden başını kaldıran sanatçı bu soruyu şöyle yanıtlar: 'Genç adam, bu kayanın içinde bir melek var ve ben onu özgürlüğe kavuşturuyorum.'

İçimizdeki Melek kitabında ünlü konuşmacı ve yazar Chris Widener Michelangelo’nun bu sözünden yola çıkarak hepimizin içindeki gizli potansiyeli keşfetmenin yolunu ortaya koyuyor.

Bu unutulmaz öyküde düş kırıklığına uğramış Amerikalı işadamı Tom Cook yaşamına yeni bir yön verebilmek amacıyla İtalya’ya gider. Son uğrak yeri olan Floransa’da karşılaştığı gizemli bir yaşlı adam ona Michelangelo’nun sanatını ve yaşamını anlatır. Michelangelo’nun sırları ona ve hepimize tutkumuzun peşine düşme gücünü nereden bulacağımızı göstermektedir.

Her insan hem kral, hem savaşçı; değerli ve başarılı bir kişi güzel ve güçlü olmak için gerekli o muazzam kapasiteye sahiptir.

İçimizdeki Melek tutkulu bir yaşam için potansiyelinizi keşfetmenize yardımcı olacak güçlü ve yalın bir öykü!

İster kariyerinizi daha canlı kılmak, ister yeni bir işe girişmek için cesaretinizi toplamak durumda olun, eğer yaşamınızın ve işinizin gerçek anlamına ulaşmak istiyorsanız İçinizdeki Meleği özgürleştirmenin yolunu öğrenmeniz gerekir.

· Güzellik ayrıntılardadır.

· Eliniz aklınızın tasarladığını yaratır.

· Her büyük başarı tek ve çevik bir eylemle başlar.

· Kimse Sistine Şapeliyle başlamaz.

Akıllı bir danışman ile zorluklarla savaşan ama öğrenmeye hevesli bir öğrenci arasındaki özel bir gün boyu süren bir ilişki. Herkesin okuması gereken ve çok yararlanacağı harika bir öykü!
 
N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  teşekkürler tülay;kitap ilgi alanıma giren bir konuyu işliyor,en kısa zamanda okumayı düşünüyorum,ellerine sağlık :)
 
Üst