HUZUR!

• Konbuyu başlatan ayben
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde ayben tarafından oluşturulan HUZUR! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,217 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı HUZUR!
Konbuyu başlatan ayben
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Zaten tutsa idi şimdi bunları tartışıyor olmazdık :d
Ama her daim geçerli sözlerde yok değil, az ama var vesselam.
Özellikle insana dair olanlarından.

M

MeDyC

Korsan' Alıntı:
Ayben' Alıntı:
Yaşam okyanusunda mutluluk adaları gülümsemektedir ve ideallerinizin güneşli kumsalı sizin gelişinizi beklemektedir. Ellerinizi düşüncenizin dümeni üzerinde sıkı tutun. Ruhunuzun derinliklerine hakim olan Efendi yatmaktadır; fakat uykudadır; onu uyandırın. Kendine hakim olmak güçlülüktür. Doğru düşünce ustalıktır. Sükunet güçtür. Yüreğinize şunu söyleyin: '' Huzurlu ol, sakinleş!''
Ay ay ay ay, kendimi bir an budayla sohbet ediyorum sandım valla.
Yani bir ormanda, dağda, ovada veyahut kırda yaşasam bu dediklerinizi bende yaparım, dikkatinizi çekerim, insanlarla dolu bir dünyada yaşıyorum.
Ve bu dedikleriniz bu zamanda zor, kimse kusura bakmasın,mutluluk adaları, içimdeki efendi, sükunetin gücü, düşüncenin ustalığı felan.
İdeallerimin güneşli kumsalı beni bekliyor, az güneşlenicem, güneş kremi olan varsa alayım :d

bir şezlongda bana ayır korsan kardeş ;D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Benim kumsalımda kimseye yer yok abi.
Arıtılmış bir yer orası,farklı tüm düşüncelerden, kendine başka bir yer bul bence.