HRİSTİYANLIK PROPAGANDASI ve MİSYONERLİK FAALİYETLERİ

  • Konbuyu başlatan hatche
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde hatche tarafından oluşturulan HRİSTİYANLIK PROPAGANDASI ve MİSYONERLİK FAALİYETLERİ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,214 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı HRİSTİYANLIK PROPAGANDASI ve MİSYONERLİK FAALİYETLERİ
Konbuyu başlatan hatche
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan beyzatunc
H

hatche

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
arkadaşlar ben daha yeniyim bu sitede çok hoşuma gitti yazılar filan  :) bu nedenle ben de bişiler paylaşmak istedim ve en sevdiğim bölüm de kitap bölümünde bişiler yazmaya karar verdim. önermek istediğim kitap HRİSTİYANLIK PROPAGANDASI ve MİSYONERLİK FAALİYETLERİ.
Dünyada misyonerlik faaliyetlerinin tarihi oldukça eskilere dayanıyor.
Hristiyan misyonerlerin ülkemizde temas kurdukları ilk zümre Ermeniler olmuştur. Daha siyasi hudutları zorlayarak elde edemedikleri sonucu bu kez silahsız ve tamamen kültür yoluyla ulaşmayı başarmışlardır. işte bu kitapta misyonerliğin tarihçesini, hristiyanlıkla ilgili kuruluşları, misyonerlikte denenen bazı yöntemleri, misyonerlerin çalışma alanlarını, misyonerlerin nasıl çalıştığını ve Türkiye'deki faaliyetlerinin neler olduğunu öğreneceksiniz ve çook şaşıracaksınız mutlaka tavsiye ederim. Üstelik 176 sayfalık bu değerli kitap sadece 2 ytl.
 
K

kartalx8

Kullanıcı
19 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Batman
teşekkürler hatche,çok önemli bi konu...
 
O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
benim çok ilgimi çeker bu tarz konular ..
nerden temin edebilirim kitabı hatche ??
 
H

hatche

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler :)
Tüm kitapçılardan kolaylıkla temin edebilirsin okyanusya'cım. ben kızılaydan aldım T.C KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI'nın kitapevinden.
 
B

beyzatunc

Kullanıcı
20 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
peki misyonerlik faaliyetlerinin sonuçları nedir  türkiye de . ben de bir yazı okudum o faaliyeti yapan kişi anlattı fakat başarılı olamadığını söylüyor. müslümanlığı dinlemekten kendi dinimi anlatamadım diye..
selam
 
Üst