Hikayenin devamını sen getir . . .

Yanına oturdum...Hala kızgınım sana dedi...Yaptıkların dedi durdu...Unutalım neyse ...Şu an tek düşündüğüm hayalimin gerçek olmuş olmasıydı dedi...Demek haklıydım bitmemişti sevgisi!...Peki neden bana başkasnı seviyorum demişti bunları sormalıydım...Ve sordum cevabı karşısında hiç birşey söyleyemedim...'''Hergün artan sevgim belki senin benden nefret etmenle son bulur diye düşünmüştüm,çok yanılmışım ''''dedi...

ama bitmemişti sevgim,hiç birsey son noktayı koyduramamıstı.ne olursa olsun sevdim seni ...hiç vaz geçmedim.işte sonunda mutluluğu yakaladım,beklediğim an geldi cattı...

ve artık haykırdım.çünkü onu tekrar kaybetmek onsuz biran olsun nefes almak istemiyordum.herşeyi silip atmıştım.seni çok seviyorum ve hayatımı seninle sonsuzlaştırmak istiyorum.bende ayrıldıktan sonra başkasıyla olabilirsin tamam herşeyi kabul ediyorum.ama artık beni eskisinden daha çok sevmeni eskisinden daha çok sarılmanı bana uzun uzun bakmanı sevmeni istiyorum.seninle yeni bir sayfayla kalan ömrümüzü beraber geçirmek istiyorum.istiyorum evet seni istiyorum..sen yokken ben karanlıklar içinde hep ışık aradım,elimi tutacak bir sevgili aradım ama bulamadım.çünkü kalbim senden vazgeçmedi.senin sevgin ne büyükmüş ki beni benden almış..içimde ne varsa samimiyetimle söledim.ve bana bakıp,elimi tutup dedi ki..

Bu bir rüya olmalı yada öldüm ve cennetteyim sanırım.Sensiz her gün bu kelimelerin dudaklarından dökülüşünü düşledim gözlerinde kaybolmayı istedim eğer sonsuzlaşacaksa sevgimiz sonsuza dek kölenim...
Ve sonsuza dek mutlu yaşamışlar gökten üç elma düşmüş vs...

Ama bu bitmek tükenmek bilmeyen acı ne zaman son bulacaktı ve ben ne zaman eski halime dönecektim.Aklım bu karmaşık sorularla doluyken bir mucize olmasını istemiyor değildim.

Herşeyi biraz zamana bırakmalı ve sakinleşmeliydim. . . Onu ne kadar özlesemde, onsuz olamayacağımı düşünsemde bir yerlerden başlayıp hayatıma yeni bir yön çizmem gerekiyordu. Kim bilir belki de bu şehirden gitmeliydim . . .

Ne O'ndan kopabiliyordum ne de eskisi gibi O'na bağlanabiliyordum.Böyle karmakarısık kördüğümler arasındayım...yüreğim bile ne yapacağını bilmiyor...

artık bitmiş hikyelere üstteki yorumları okumadan yorum yazmayacaktım çünkü birden çoktan kavuşulup bitmiş bir hikayeye son yazmaya çalıştığımı fark ettim  :D

ben böyle düşünrken sabah bşr telefon geldi.....o aradı beni ve son darbeyi vurdu....bana ankaraya tayinin çıktığını ve 3 yıl orda kaması gerektiğini söyledi....ben hayır gitmeni istemiyorum dedim....eğer gidersen aşkın biter dedim...ama o gitmesi gerektiğini  ve aşkımızın engel tanımayıp her yerde devam edeceğini anlattı......evet 2 gün sonra gidecekti  .peki ben nayapıcammmmmmmmmm????????

vega ne yapmak istediğini anlamıyorum hikayeye devm ediyorsan et bunun bitmesine sen karar veremezsin saçmalık senin bu yaptığın >:(

(su_perisi  sana katılıyorum vaga arkadaşım istersen katılırsın istemezsen katılmazsın ama hikayeyi bozmaya hakkın yok..alınma kalbini kırmak istemiyorum sadece uyarıyorum ;) )

busra309' Alıntı:
ben böyle düşünrken sabah bşr telefon geldi.....o aradı beni ve son darbeyi vurdu....bana ankaraya tayinin çıktığını ve 3 yıl orda kaması gerektiğini söyledi....ben hayır gitmeni istemiyorum dedim....eğer gidersen aşkın biter dedim...ama o gitmesi gerektiğini  ve aşkımızın engel tanımayıp her yerde devam edeceğini anlattı......evet 2 gün sonra gidecekti  .peki ben nayapıcammmmmmmmmm????????
onsun yaşayamazdım en azından yaşayamayacağımı düşünüyordum,mutfağa gidip elime bi bıçak aldım ve....

Bileklerimi kesmeyi düşünüyordum...Sonra kendime geldim...Ne yapıyorum dedim...Ve onu aradım...Sesi çok kötü geliyordu...Buluşalım mı canım dedim...Rahatlamıştı o da tabi dedi...Ve buluştuk...O kadar üzgündü ki düşünemiyordum eğer kesseydim bileklerimi onu da öldürmüş olacaktım...Bana baktı ve beni çok sevdiğini isterse işi bırakabileceğini söyledi gülerek hayır dedim...Zaten buraya yakın gideceğin yer seni görmeye gelirim dedim hem belki bende tayinimi oraya alabilirim dedim...İkimizde çok mutluyduk herşeye rağmen...

su_perisi' Alıntı:
vega ne yapmak istediğini anlamıyorum hikayeye devm ediyorsan et bunun bitmesine sen karar veremezsin saçmalık senin bu yaptığın >:(
özür dilerim  :-[  ya ben şey diye öyle dedim farkındaysanız kimse tamamen sayfaları okumuyo yazarken ondan dolayı yani herkes sadece duygularını söylüyo temaya sadık kalınmıyo diye öyle dedim farkındaysanız hep böyle yani ama yinede üzüleceğinizi düşünmemiştim kusura bakmayın :-X

gökteki yıldız' Alıntı:
Bileklerimi kesmeyi düşünüyordum...Sonra kendime geldim...Ne yapıyorum dedim...Ve onu aradım...Sesi çok kötü geliyordu...Buluşalım mı canım dedim...Rahatlamıştı o da tabi dedi...Ve buluştuk...O kadar üzgündü ki düşünemiyordum eğer kesseydim bileklerimi onu da öldürmüş olacaktım...Bana baktı ve beni çok sevdiğini isterse işi bırakabileceğini söyledi gülerek hayır dedim...Zaten buraya yakın gideceğin yer seni görmeye gelirim dedim hem belki bende tayinimi oraya alabilirim dedim...İkimizde çok mutluyduk herşeye rağmen...
Psikologtum...Kendi dertlerime çare üretmem zor oluyordu...Benden birtane daha olsa diye düşünürdüm hep...Benden bitane daha olmasa da doğruyu yapmak için elimden geleni yapmaya çabalıyordum...En doğruyu bulmak zor tabi hele doğru düşündüklerim yanlış çıkınca...Ve yine bir yanlış...

onu yolcu ettikten sonra kendimi odaya kapattım saatlerce ağladım .....niye ağladığmı ben bile bilmiyorum...kendi tayinimi de oraya aldırmaya çalıştım ama bu ancak 3 yıl sonra mümkünmüş....3 yıl onu sevmek benim için sorun değildi..fakat ona güvenemiyordum....orda çevresinde birçok kişi olacaktı.....ve unutması hiç de zor değildi....zaten en büyük sorun benim hep ona karşı şüphe duymam olmuştu...psikolog olmama rağmen bu konuda kendime çözüm bulamıyordum....

Onunda benim gibi olmasını çok isterdim...Seviyordu yanımda olmak istiyordu ama...Aklımdan onu çıkartmadığım gibi benim için herşeyiyle en iyi en güzel o'ydu acaba o nasıl düşünüyordu...Güzel olduğumu eşsiz olduğumu söylüyordu ama acaba vazgeçilemeyecek kadar eşsizmiydim onun için?...

Geri