deeeniiiz ne diyorsuunn!!deeeniiiz' Alıntı:burdanda anlaşılıyorki her başarılı erkepin arkasında bir değil birkaç kadın var şekil adaki gibi
günaydın aplaZynep' Alıntı:Aaa yetmemiş bir de avatar yapmışsın ya
Güzelmiş avatarın ama ne anlattığını çözemedim ben?tnctrkcell' Alıntı:günaydın aplaZynep' Alıntı:Aaa yetmemiş bir de avatar yapmışsın ya
Zynep' Alıntı:sen kendine bak o yeşil çorapları hala çıkarmamışsın :kahkaha ya ben seni haftanın rüküşü seçmekten yoruldum sen haftalardır rüküş seçilmekten bıkmadın seni kınıyorum kın :kahkahatnctrkcell' Alıntı:günaydın aplaZynep' Alıntı:Aaa yetmemiş bir de avatar yapmışsın ya
Güzelmiş avatarın ama ne anlattığını çözemedim ben?
Bu resmin büyüğü var mı Musticim?
sen kendine bak o yeşil çorapları hala çıkarmamışsın ya ben seni haftanın rüküşü seçmekten yoruldum sen haftalardır rüküş seçilmekten bıkmadın seni kınıyorum kınZynep' Alıntı:Güzelmiş avatarın ama ne anlattığını çözemedim ben?tnctrkcell' Alıntı:günaydın aplaZynep' Alıntı:Aaa yetmemiş bir de avatar yapmışsın ya
Bu resmin büyüğü var mı Musticim?
çorapların mı:yemyeşil olmaktan tırsmış mavi olmaktan korkmuş gibi...Zynep' Alıntı:Ehueheuehe... diye bir gülüşten sonra...
Geleyim asıl konuya!
Admin kınamanın cezası kaç günden başlar anlatmama gerek yok herhalde Mustafa Bey Kardeşim!
Ünlemlere takılmayınız, asla ve asla tehdit kokan işaretler değil!!!
Ne güzel di mi çoraplarımın rengi Musti?
Bak üşenmicem, şimdi yeni bi resim çekicem simsiyah sırf çorap! Pptnctrkcell' Alıntı:çorapların mı:yemyeşil olmaktan tırsmış mavi olmaktan korkmuş gibi...Zynep' Alıntı:Ehueheuehe... diye bir gülüşten sonra...
Geleyim asıl konuya!
Admin kınamanın cezası kaç günden başlar anlatmama gerek yok herhalde Mustafa Bey Kardeşim!
Ünlemlere takılmayınız, asla ve asla tehdit kokan işaretler değil!!!
Ne güzel di mi çoraplarımın rengi Musti?
:ahahsenarist081' Alıntı:Yürüyüş kararı sayılacak,say!"Beyaz horoz,sen bizim herşeyimizsin!!"
:kihkih :kihkih
opssu perisi' Alıntı:Havan batsın... :ahah
Horoz için söylemiştim..tnctrkcell' Alıntı:opssu perisi' Alıntı:Havan batsın... :ahah