B
Bülent
Amaan, bir daha mı geleceğiz dünyaya,boşverin...bıldırcın' Alıntı:nerdeeeeTeşekkürler bıldırcın.
İnşallah resimleri değil de gerçekleri nasip olur.
diyetteyim efendim kibrit kutularıyla tane hesabı yapıyoruz
Amaan, bir daha mı geleceğiz dünyaya,boşverin...bıldırcın' Alıntı:nerdeeeeTeşekkürler bıldırcın.
Ahh ahh boşverilmiyor işteBülent' Alıntı:Amaan, bir daha mı geleceğiz dünyaya,boşverin...bıldırcın' Alıntı:nerdeeeeTeşekkürler bıldırcın.
Neyse, vardır bir bildiğiniz...bıldırcın' Alıntı:Ahh ahh boşverilmiyor işteBülent' Alıntı:Amaan, bir daha mı geleceğiz dünyaya,boşverin...
Bülent' Alıntı:Neyse, vardır bir bildiğiniz...bıldırcın' Alıntı:Ahh ahh boşverilmiyor işteBülent' Alıntı:Amaan, bir daha mı geleceğiz dünyaya,boşverin...
Israr yok.
ASLINDA HEPSİNİ YESEK NE DE GUZEL OLURDUM' Alıntı:Hiç fena görülmuyolarr..
ilenay' Alıntı:ASLINDA HEPSİNİ YESEK NE DE GUZEL OLURDUM' Alıntı:Hiç fena görülmuyolarr..
Neden olmasın herkes getirir bunların devamınıilenay' Alıntı:evet ben baslayım sen de devamını getirirsin insallah
AYSBERGE' Alıntı:|C|ALDIM! TESEKKÜRLER...
evetM' Alıntı:Neden olmasın herkes getirir bunların devamınıilenay' Alıntı:evet ben baslayım sen de devamını getirirsin insallah
hansel ve gratel...ilenay' Alıntı:bencede çok güzel olmus bir masalda da böyleydi... ev çikolata kaplıydı
Bülent' Alıntı:
Daha önce verildi mi bilmiyorum.