Gökçe Bakıyorum dayanamadın itiraflar başladı. Tuba ve Crt ayrıcalığını farkettin ve aramıza tekrardan hoşgeldin. Tüm yalancılar adına bir kez daha selamlıyorum seni
Hayatım gözüm senden başkasını görebilir mi? Sen dünyada tanıdığım en mükemmel kadınsın. Az evvel gördüm kırmızı ışıkta şu kadına hayranlıkla bakıyordun.
Baktım sen bakıyorsun bende bakayım eşimin beğendiği ayakkabı nasıl bende alırım diye fikir edinmek için herşey senin içindi :'(
(o ne o ne yaaa oooffff böle bir kadın yok ) ;D ;D ;D
Yanılmadığımı kanıtladınız ve Crt 'yi maçup etmediniz yine teşekkür ediyorum Yalanlar bitip tükenecek gibi değil ama ben henüz kahvaltı yapmadım . Siz devam edin . Yeni yalanlarımla daha sonra aranızdayım Haşmetlü Crt diyorki Bu konuda baş danışmanım Tuba .Yardımcı asistan Gökçe'dir. Çekinecek bi'durum yok aslında . Hepimiz birbirimize benzeyen yalancılarız. Aramıza katılmak isteyenler hemen müracat edip konuya yorum yazabilirler
Şu yalan dünyaya geldim giderim.Halin nedir diyen bir dost bulamadım off offf
Bugün çok mutluyum.. Avrupa Birliğine haber saldım. "Şu savaşlara engel olun biri şu ABD'ye dur desin yoksa fena olur" dedim. Çok paniklediler.Türkiye'nin emirlerini beklediklerini söyleyerek tekrar tekrar özür dilediler ve Crt ne olur kusura bakma dediler
Tubacım Bu konuda rakip tanımam haneBen yalanın kitabını yazmış insanım . (Bak bu iyi fikir birara ilhaç gelirse yalan diye bir şşir yazayım. paylaşırım sizlerle. Bakarsın gece falan yazarım)
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.