hayatin size cagristirdiklari...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan savages
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

savages

Kullanıcı
hayat size neyi cagristirir ki.....

kisacik bir yolculuk mu.....

bir sinav mi              .....

bir oyun mu              .....

git gide ciklimaz bir yola donusen  kestirme  yol mu  .....

herseye ragmen mutlu mu olmaktir    ......

sonsuzluga uyurken seyrettiginiz bir ruya mi  ....

banada bi sınavı hatırlatıyorum umarım hepimiz başarıyla geçeriz bu sınavı  :’(

hayat hergün farklı görünüyor gözlerime..sabah nasıl uyandıgıma bağlı...bazen enerjidir hayat diyorum bazen ise gökyüzü gibi mavi saçmaladım ne bileyim işte hergün farklı oluyor heralde daha öğrenecek cok şey oldugu için.. :-[

hayat : aldığımız nefesi bıraktıktan sonra aldığımız ilk nefestir .

HAYAT ÇOK UZUN  BİR MARATON SÜREKLİ KOŞMALISIN DURDUĞUN AN GERSİNDE KALIRSIN MÜCADELE ETMEK ZORUNDA OLDUĞUN ANLARDAN MUTLULUKLARI YAKALADIĞIN BİR SÜREÇ

git gide ciklimaz bir yola donusen  kestirme  yol mu  .....

Bu bana daha yakın geldi diğerlerine göre.

Bilmiyorum! :)
Cem Karaca'nın bir şarkısı geliverdi aklıma;
"Bindik bir alamete
Gedeyoz kıyamete!"

Bir gün güzel, bir gün kötü, bir gün mutlu, ertesi gün mutsuz vs vs... uzar gider tezat dolu hayat listesi.
Yaşıyoruz işte... :)
Önleyemediğimiz felaketleri, başarılarımızı, umutlarımızı, sevinçlerimizi, kederlerimizi... yaşanacak ne varsa yaşıyoruz.
Güzel bir yolculuk temennisi ile...

Hayat sadece o an gülebilip mutlu olmaktır anı doya doya yaşamaktır hayatımızın süresinin bilemeyizki o yüzden şimdiyi yaşamak mutlu olmak HAYATTIR *:)

runaway' Alıntı:
Hayat sadece o an gülebilip mutlu olmaktır anı doya doya yaşamaktır hayatımızın süresinin bilemeyizki o yüzden şimdiyi yaşamak mutlu olmak HAYATTIR *:)

Keşke daha okunaklı bir renk seçse imişsiniz.

Alıntı yapıp okumak zorunda kaldım :)

Korsan' Alıntı:
runaway' Alıntı:

runaway' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
runaway' Alıntı:

Çok teşekkür ederim.
Saolun

Geri