yaşadığımız sürece mutlaka keşkelerimiz olacak önemli olan büyük keşkeler olmasın hayatımızda benimde herkes gibi keşkelerim var ama hayatımı altüst edecek boyutta değil sadece ara ara içimden geçirdiğim keşke bunu böle yapsaydım yada buna burda söle demeseydim veya deseydim şeklinde yarınlarınız keşkesiz olsun ümidiyle teşekkürler konu için
Benim de keşkelerim olmuştur. Ama pişmanlığın sağlıksız ve aynı zamanda gereksiz bir duygu olduğunu anlamamdan beri,keşkeleri hayatımdan çıkarttım ve çıkartmaya devam ediyorum. Çünkü pişmanlık hayatta insanı en çok yaralayan duygulardandır.Sağlıksızdır,gereksizdir. Pişmanlık yerine,yaptığımız şey bir hata olsa da onu kabullenmeli,arkasında durmalı ve ondan sorumluluk almalıyız bence.Bu biraz da olsa acımızı azaltacaktır sanırım
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.