Hayatımda İlk Önce...

beyaz_melek

Kullanıcı
Hayatımda ilk önce

Sevmeyi öğrendim çünkü sevdikçe kendimi hisssettiğimi öğrendim.

Affetmenin ne olduğunu anladım ve affetmenin aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm.

Bir gün geçmişime baktığımda Pişmanlığımdan üzülmediğimi gördüm, bunları ben yaşadım.

Çünkü..

Birisini Hatırlamanın aslında ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık.

Aslında Bana Değer Veren İnsanların çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım.

Birisini kırdıktan sonra Özür Dilemenin aslında beni ben yaptığını anladım.

Sen Benim İçin Önemlisin kelimesinin verebilecek en büyük hediye olduğunu buldum.

Bir yerden sonra Kelimelerin mana ifade etmediğini biliyorum.

Sahilde yürür ve düşünürken birinin de beni Düşündüğü duygusu beni sevindiriyor.

Mutlu Olmanın aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak kadar basit olduğunu anladım.

Kaçırdığım Fırsatların aslında bana yeni firsatlar yarattığını gördüm.

Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerimin, gün geldi Hayatımdan Kayan Yıldızların gömüldüğü maziyi unutması gerektiğini anladim.

Gözlerin kelimelerden daha önemli olduğunu ve yalan söyleyemediklerini biliyorum.

Hayatımda Yanımda Görmek istediklerimi yanımda göreceğim, çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum.

Telefonun 160 karakterine üzüntünün, mutluluğun, yıkıntının sığdıgını gördüm.

Yaşamın Yaşamaya Değer Olduğunu Ve İstersem Mutlu Olacağımı Öğrendim

Cevap yazan olmamış bu konuya ilginç. Konu için teşekkürler beyaz melek gerçekten çok güzeldi ve listeyide kendimiz ekleyerek uzatabiliriz.

Güzel bir yazıydı, insanın kendisini sevmesi ve özsaygısının olması onun asıl değerini belirler..
Herşey bakış açısını genişletmekte bitiyor..

Henüz kimseyi affedecek büyüklükte olduğumu düşünmüyorum .Bu işi  yasa ve de kanun düzenleyicilere bıraktım(:
Birisini kırdıktan sonra özür dilemenin aslında beni ben yaptığından pek emin değilim .
Bilerek vede isteyerek kimseyi kırmışlığım yoktur. işte bunun için özür dilemeyi sevmem .

"Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerimin, gün geldi Hayatımdan Kayan Yıldızların gömüldüğü maziyi unutması gerektiğini anladim."
işte bu söze aynen kalılıyorum gerçekten güzeldi.

Bazen karşımıza tipi tipler çıkıyor, ne kadar alttan alsanda karşındaki sana daha sert davranmaya başlıyor, böyle kişilere karşı sadistçe davranmayı öğrendim, "ona acı çektiriyorum ama içim rahat onun için baya uğraştım diyebiliyorum"  ;D

eserhan' Alıntı:
Bazen karşımıza tipi tipler çıkıyor, ne kadar alttan alsanda karşındaki sana daha sert davranmaya başlıyor, böyle kişilere karşı sadistçe davranmayı öğrendim, "ona acı çektiriyorum ama içim rahat onun için baya uğraştım diyebiliyorum"  ;D
Katılıyorum Korsan bu tip insanlara ama artık zevk veriyor o insanlar ne de güzel iyiki varmış diyorum bazen :)

Gökçe:)Uykun geldi sanırım ?(:
Korsan değil o Adana'dan eserhan  dikkatini çekmek istedim (:

Alla alla kardeşim neden Korsan'ın resmini kullanırsınız :D
Korsan kızma yahu bir yanlışlıktır oldu :)
Eserhan kusura kalma arada kaynattık seni :)

İsteyen istediği avatarı kullanır Gökçe'yede bak hele (:
Sakınnnnnn ha bi'daha olmasın (:

Amanda aman doğruları söyledik diye burulacaksa başımız ...
"Biz hayatı hiçe sayarız" diye nutuk attırma bana sabah sabah
Hazır yeri gelmişken nacizane fikrimi söylemek istiyorum şu avatarını değiştir ya .Nedir bu Japon sevdası anlamadık gitti hene?(:

Avatarımla japonun alakası yok ki :) o benim mavi kelebeğim dünyaya unuttuklarını hatırlatmak için kanat çırpan kelebeğim :)
Mesela dostluğu karşılıksız iyiliği gibi... ;)

Geri