T
tnctrkcell
su perisi' Alıntı:Bir şeyi yaparken zorunluluktan değil sevdiğinizden yapın ki bir değeri olsun.
Hayatı ve içimdeki yaşama arzusunu seviyorum bu yeterli degil mi?
teşekkürler mustafa..
su perisi' Alıntı:Bir şeyi yaparken zorunluluktan değil sevdiğinizden yapın ki bir değeri olsun.
teşekkürler mustafa..
ayçiçeği' Alıntı:Hayat güzeldir, yaşamaya değer.
Teşekkürler tnctrkcell.
hiç sebeb yokken sırıtınca ne kadar kötü göründüğünü göstermek için sırıttım ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Niye sırıtıyon?tnctrkcell' Alıntı:rica ederim ayşa apla ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Çok güzel bir mesaj bu Mustafa!!
TEŞEKKÜRLER..
rica ederim deniz teyze benim için zevktisu perisi' Alıntı:Bir şeyi yaparken zorunluluktan değil sevdiğinizden yapın ki bir değeri olsun.
teşekkürler mustafa..
kesinlikle sana katılıyorumGülşah' Alıntı:Aslında çelişki demek doğru mu yoksa başka bir durum mu tam adlandıramıyorum çünkü kişi zaman zaman yazarın dediği gibi aynı anda farklı duygular, o an hissettiğinin zıddını o an olmasa bile başka bir zaman da hissedebiliyor.
Acaba yazar bu duygu ile yazmış/dile getirmiş olabilir mi duygularını?
Ben demek istediğini çok iyi anladım Mustafa.tnctrkcell' Alıntı:zynep abla yazarın hayatla ve kendisiyle çelişkiye girdiğini söylemedi ki sadece bir cümlede çelişki olduğunu söyledi. ki bende bunun okuyan her insanın gözünde,beyninde farklı şeyler düşündürdüğü için çok güzel bir cümle olduğunu söyledim "Aklınıza geleni söylemekten çekinin, söylemezseniz rahat uyuyamazsınız." cümlesiyle bence aklınıza gelen herşeyi söylemekten hem çekinin hemde hiç bir şeyin içinizde kalmasına izin vermeyin gibi bir şey söylemeye çalışmış galiba ben her ne kadar kısır bir iki kelimeyle özetlemeye çalışsam da dediğim gibi bence farklı ve güzel bir cümleölüdeniz' Alıntı:Yazarın hayatla ve kendisiyle çelişkiye girdiğini gördüm Zeynep katılıyorum sana
ohhhZynep' Alıntı:Ben demek istediğini çok iyi anladım Mustafa.tnctrkcell' Alıntı:zynep abla yazarın hayatla ve kendisiyle çelişkiye girdiğini söylemedi ki sadece bir cümlede çelişki olduğunu söyledi. ki bende bunun okuyan her insanın gözünde,beyninde farklı şeyler düşündürdüğü için çok güzel bir cümle olduğunu söyledim "Aklınıza geleni söylemekten çekinin, söylemezseniz rahat uyuyamazsınız." cümlesiyle bence aklınıza gelen herşeyi söylemekten hem çekinin hemde hiç bir şeyin içinizde kalmasına izin vermeyin gibi bir şey söylemeye çalışmış galiba ben her ne kadar kısır bir iki kelimeyle özetlemeye çalışsam da dediğim gibi bence farklı ve güzel bir cümleölüdeniz' Alıntı:Yazarın hayatla ve kendisiyle çelişkiye girdiğini gördüm Zeynep katılıyorum sana
Yazarın da, seninde.
z.sav' Alıntı:Sürekli çıkar bir yol aramayın, bazen kendinizi çıkmaza atın.
tşkrlr
manas' Alıntı:Güzel bir yazı, teşekkürler.
Özellikle bu cümle tam bana uygun:
"Aklınıza geleni söylemekten çekinin, söylemezseniz rahat uyuyamazsınız."
söyleyeceklerini merakla bekliyorum mustafa abiKorsan' Alıntı:Yok bu gün böle konulara hiç girmesem iyi olur.
Yorum yok ama yazıcam bi kaç gün sonsa hayatın sevilmesi ile ilgili bi kaç şey bu başlık altına.
su perisi' Alıntı:Çiçekleri her zaman koklamayın bazen sadece bakmakla yetinin ki koklamanız için nedeniniz olsun
Bu gün işe giderken bir parkta açmış mor laleler gördüm,öyle güzeldiki. yolda giderken gördüm durmama sebeb oldu,koklayım diye elimi uzattım ama parmaklıklar izin vermedi,sadece dokunmakla yetinebildim,dokundum ama o kokusunu içime çekemedim,dünden beridir düşünmeden edemiyorum o güzelliği,koklasa idim heralde unutacaktım,demek oluyorki yukardada anlatıldıgı igib mutlu olmak bu olsa gerekli
bu arada deniz teyze(zuhahaha 8) ) bu yazını bugün okuyunca hani bazen olur ya yaşamayı seviyorum,bugün yolda gördüğüm her çocuğa şekerleme vereceğim,ağaçlara çiçekleere böcüklere selam vermeden uzamaycağım haleti ruhiyesini sezdim sende bilmem anlatabildim misu perisi' Alıntı:Çiçekleri her zaman koklamayın bazen sadece bakmakla yetinin ki koklamanız için nedeniniz olsun
Bu gün işe giderken bir parkta açmış mor laleler gördüm,öyle güzeldiki. yolda giderken gördüm durmama sebeb oldu,koklayım diye elimi uzattım ama parmaklıklar izin vermedi,sadece dokunmakla yetinebildim,dokundum ama o kokusunu içime çekemedim,dünden beridir düşünmeden edemiyorum o güzelliği,koklasa idim heralde unutacaktım,demek oluyorki yukardada anlatıldıgı igib mutlu olmak bu olsa gerekli
Abi hangi hayatı o kadar çeşitli hayatlar varki yaşadıgınımı sevicen yasamak istediğinimi yaşayamadıgınımı.tnctrkcell' Alıntı:söyleyeceklerini merakla bekliyorum mustafa abiKorsan' Alıntı:Yok bu gün böle konulara hiç girmesem iyi olur.
Yorum yok ama yazıcam bi kaç gün sonsa hayatın sevilmesi ile ilgili bi kaç şey bu başlık altına.
hmmKorsan' Alıntı:Abi hangi hayatı o kadar çeşitli hayatlar varki yaşadıgınımı sevicen yasamak istediğinimi yaşayamadıgınımı.tnctrkcell' Alıntı:söyleyeceklerini merakla bekliyorum mustafa abiKorsan' Alıntı:Yok bu gün böle konulara hiç girmesem iyi olur.
Yada her sartta yasadıgın hayatımı ?
Eğer son seçenekse işimiz zor bir çok insan sevilesi hayatlar yaşamıyor sevilesi olmayan hayatı sevmekteki mantık ta beni çıldırtıyor.
Şimdi yine birileri gelicek olumlu yönden bak diyecek ben dahada çıldırıcam
Yani her şartta hayatı sevmek kadar kötü bir durum yok abi sevin ama her şartta değil sevilesi yaşanılası olan hayatı sevin.
Neyse... Uzatmayayım yine konuyla alakasız ama idare edin artık.
Teşekkür ederim.