Havada Bile Çalışan Fare

  • Konbuyu başlatan Enya
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde Enya tarafından oluşturulan Havada Bile Çalışan Fare başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,192 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı Havada Bile Çalışan Fare
Konbuyu başlatan Enya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan altyy
E

Enya

Hızla gelişen teknolojinin yanısımalarını hemen her donanım segmentinde görebilmek mümkün. Bilgisayar çevre birimleri konusunda sektörün lider ve öncü firmalarından biri olan Logitech, kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Yüksek performanslı ve kaliteli donanımları ile tanıdığımız firma özellikle hazırladığı fare (mouse) alternatifleri ile kullanıcıları mest etme konusuna sıkıntı yaşamıyor. Logitech hazırladığı yeni faresi ile de sektöre yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Zira firmanın yeni faresi MX Air standart farelerin aksine çalışmak için herhangi bir masa yada yüzeye ihtiyaç duymuyor.
Logitech MX Air aslında birçok özelliği ile bildiğimiz standart fareler ile son derece benzer. Lazer fare kategorisinde yer alan MX Air özellikle tasarımı ile dikkat çekmeyi başarabiliyor. Futuristik bir tasarıma sahip olan MX Air farklı yetenekleri ile de ön plana çıkacak gibi görünüyor. Belirttiğmiz gibi standart fare görevlerinin altından kalkabilen MX Air'in sahip olduğu en önemli özellik üzerinde barındırdığı Freespace adı verilen motion sensor teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde hareket sensörleri yardımıyla masa, yüzey ve platform bağımsız olarak MX Air'i kullanabilmek mümkün. Tabi Logitech'in son gözdesi sahip olduğu lazer teknolojisi sayesinde masaüstünde de en yüksek performansı vermek üzere tasarlandı.
Logitech'in MX Air'in detaylarını dikkatle incelediğimiz zaman ürünün özellikle oturma odaları için hazırlanan çoklu ortam bilgisayarları hedef alınarak hazırlandığını söyleyebilmek mümkün. Zira MX Air birçok kullanıcının günlük aktivitlerinde kullandığı popüler yazılımlar ile de son derece uyumlu şekilde çalışabilmekte. Logitech'in MX Air ile destek verdiği uygulmalar arasında, Apple iTunes, Windows Media Player, Winamp, Windows Media Player, ACDSee,Internet Explorer ve Mozilla Firefox başta olmak üzere çok sayıda program yer alıyor. Zira MX Air üzerinde yer alan özelleştirilmiş tuşlar ile başta ses yükseltme ve azaltma olmak üzere çoklu ortam odaklı pekçok kontrolü gerçeklştirebilmekte mümkün.
2.4GHz'lik freksansa ve 10 metrelik çekim alanına sahip olan Logitech MX Air eğer dikkat ettiyseniz herhangi bir kaydırma (scroll) tuşuna sahip değil. Firma scroll tuşu yerine dokunmaya duyarlı özel ve hassas bir yüzeyi kullanmayı tercih etmiş. Scroll tuşunun olması gerektiği yere konumlandırılan bu yüzey sahip olduğu hıza duyarlı hareket algılayıcıları sayesinde parmak hareketlerinizin hızına göre scroll tuşu vazifesini de görebiliyor. Özel tasarımı ve yüksek kalitede işçiliği ile de dikkatleri çekmeyi başaran Logitech MX Air, ayrıca özel bir cilalama bezi ile birlikte kullanıcılara sunuluyor. MX Air için belirlenen etiket fiyatı ise yaklaşık 150$.

 
M

mybest__

Kullanıcı
16 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
sanırım aartık göremicez
izinsiz alınmışş vallah meral etdim yanee  ;D ;D
 
Üst