Hatırlayanlar parmak kaldırsın :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emosin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2. resimdeki atariyi oynamak için az mı komşuya gittim  :) Susam sokağı, Bizimkiler...
Çoçukluğuma olan hasretimin doruğa ulaştığı şu zamanlarda bunlar beni hem üzdü hem gülümsetti eklediğin için teşekkür ederim.

Yazılanları gördükçe,çokda yaşlı olmadıgımı hissediyorum  devam devam.. :bilgeadam

Yaşlanmışım be yav. hepsini hatırlıyorum gibi. yakında hatırlayanlar baston kaldırsın derlerse hiç şaşmam.
İşin acısı daha gerileride hatırlıyorum. ne olucak benim bu halim bilmiyorum.
Pehhh

kesinlikle çok hatırlatıcı oldu,küçükken o çizgi karakterli tasoları biriktirmek için günde kaç cips yediğimi hatırlayamıyorum bile... ;D

En şanslı ve ayrıcalıklı kuşaktır 80'lerin kuşağı... Kendimi özel ve ayrıcalıklı buluyorum... Çok büyük ve önemli bir geçiş kuşağıdır... Sonrakiler yıkım...

ya çok güzeller cidden.baya eskilere götürdün bizi ama çokta iyi ettin...hepsiyle oynadım hemen hemen ama o aterinin yeri çok ayrı bende..kolumu kırdığımda okula 1ay gitmemiştim ve hergün tek kolumla ateri oynamıştım :) tasolar,çizgi filimler harikasın yaa çok mutlu oldum görünce teşekkürler çocukluğumu hatırlattığın için...

Geri