hastayken daha zekiyiz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecirnas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ecirnas

Kullanıcı
yapılan araştırmlara göre vucudumuzda bulunan herhangi bir enfeksiyonun beyın hucrelerını uyarı etkısı oluyor ve bu donemde kavram kabılıyetımız daha ıyı ..farelerle yapılan calısmlarda enfeksıyonlu ve enfeksıyonsuz ıkı fare konuldukları labıretten enfeksıyonlu farenın daha cabuk yolunu buldugu ve labırentten cıkmayı basardıgı gorulmustur..bu donemleri ıyı degerlendırelım cozemedıgımız seyler varsa bakalım :D

bu araştırma ne derece doğrudur bilemiyorum ama benim için geçerli değil,ben hastayken anlamam daha da güçleşiyor,çözemediğim şeyleri gözüm bile görmez :)

Sık hastalanan bir kişi olarakten bu araştırmayı küçük bir teselli olarak kabul etmek istiyorum..
Baya moral oldu..Dokuz canılı olmak deyimi habere tam da uydu hane(:

Arkadaşlar bu kategoride paylaştığımız Araştırma konularına kaynak,resmi rakam,araştırma merkezlerini vs. belirtirsek daha inandırıcı,şahsi fikirlerimizi konu üzerine yorum yaparak eklemekse daha iyi olur

Yani :D Kim yapmış bu araştırmayı... Halka soruldu deyip 10 kişiye sorulup yapılan bi araştırmada olabilir :P

Kerim:) devamlı isyan ediyordum neden bu kadar sık hastalanıyorum diye ..
Uydurma dahi  olsa ben bu haberi çok beğendim
20.gif

Evet yani(:
Tamda moral bulmuşken fazlaca detaya inipte konuyu Ergenekon davasına çevirmeyelim hane..
20.gif

:Dyok yok uydurma değil bilim teknikte okumustum ayrıca bende sağlik sektöründeyim mantıklı çünkü hastayken vucudumuzda ınanılmaz savaşlar oluyor aslında bız kendımızı bıtkın hıssetsekte vucudumuz alarm de buda alıcılarımızın acık olmasını saglıyor..

Sevgili ecirnas:)
Ne olursa olsun  haber benim açımdan oldukça sevindirici vede güzeldi..

sağolasın ilaç gibi geldi  ;).. bu aralar nezleyim ve hafta sonu sınavım var hastalığım bir an önce geçseydi diye içimden geçiiryordum hasta hasta sınav çekilmez çünkü. bilgi doğrumudur bilmiyorum ama sınav önemli ve benim duygusal desteğe de ihtiyacım var :-[ farkında olmadan verdiğin destek için sağol. :)

:D önemli değil hadı bakalım gcersın inş..bıraz calıs ee zaten hasta ve zekı bı ınsansında:)yaaprsınn basarılar..

Geri