Harita Kadastro mesleği

  • Konbuyu başlatan deryayaman
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Meslekler Rehberi kategorisinde deryayaman tarafından oluşturulan Harita Kadastro mesleği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,237 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Meslekler Rehberi
Konu Başlığı Harita Kadastro mesleği
Konbuyu başlatan deryayaman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan itsmyturn
deryayaman

deryayaman

Kullanıcı
18 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Harita Kadatro mesleğine  sahip olanlar nerdesiniz mesleğinizden memnun değilmisiniz.
 
Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Bu mesleği yapan bir yakınım var ve bu konuda ciddi açık varmış söylediğine göre iki yıllık tercih edecekler için iyi bir seçenek yani.
 
M

muraturkom

  Branşım inş.tek.öğrt. :

  Harita kadastro piyasanın elemana aç olan alanlarından birisidir. Yeterince anlatılmadığı için pek bilinmez.Bazen yollarda dürbüne benzeyen bir cihazı kullanırlar,köprü,baraj,yol,tünel... daha çok alt yapıların ölçüm,işaret.. işlerini yaparlar.
  Endüstri Meslek Liselerinde bu eğitimi yapabilir,sürekli aranan eleman olabilirsiniz.
 
I

itsmyturn

Kullanıcı
22 Haz 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Nivodur cihazın adı, bu işi yapanlara ise topoğraf denir. Sektörde iş yok piyasada açlık olsun. Altyapı ve inşaat sektöründeki iş sirkülasyonu ile alakalı bir ihtiyaç doğabilir.
 
M

muraturkom

  Meslekler piyasanın durgunluğundan tabiki etkilenecek,cihazın adını da nivo olarak yazmadım herkes bu reknik terimleri bilmek zorunda değil anlamayabilirler.
  Oldukça umutsuzluğa kapılmışsın,yolun açık olsun.
 
I

itsmyturn

Kullanıcı
22 Haz 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Öğretmenim ben umutsuz değilim, umutsuz ve ne yapacağını bilmeyen devlet büyüklerim için endişeliyim.Verdikleri olumsuz enerji beni sadece olumsuz etkiliyor. Ancak onlardan daha sağlıklı düşünebildiğimi düşünüyorum. Bir parça gelecek kaygısı ve büyüklerime olan güvensizliğim. Beni anladığınızı umuyorum.
Bu arada birilerini bilgilendirdiğim için mutluyum. Nivo gibi bir yabancı teknik terimi belleklerine almaları hoş bir durum olsa gerek. Kaldı ki bilmece bile çözerken aklınızın bir yerlerinden anımsayıp yazma şansınız olur.
 
Üst