Hangisine yanayım....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan özben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

özben

Kullanıcı
3 sene dershaneye git- Egede bölgesinde ortalama bir üniversitesitenin ortalama bir bölümünü kazan.

1'ci sınıfta anla ki bu işte para yok-- eve dön, ben okulu bırakacam de
annen '' ben erkek çocuk yetiştirmemiş, kız çocuğu yetiştirmişim'' desin.
baban '' bu üniye gitmeyecek, ne halt edecekse'' desin.

sen tekrar üniye dön.

bölum sonunda zahten ıs yok- barı cok calısayım da en ıyısını yapayım de- kongre, sempozyum, toplantı toplantı gez anasını satayım- dunyanın parasını harca. hıc bır ıse yaramasın.

ustune tubıtak ögrecı projesı al- proje danısmanı hocan askere gıtsın,sonucları alama- gıt projenın parasını tekrar devlete ver.. cv de delık olsun.

mezun olacagın sene kaza yap, ayak bılegın kırılsın 1 sene daha okulu uzat- 6 senede mezun ol.

Bir allahın kulu tebrık etmesın annen dönsun '' sankı bana muhendıslık bıtırdın 4 senede'' desin, babam '' bıkmıştım artık okutmaktan zahten'' desın.

arkasından master ıcın hazırlan, evde aman para yok, aman ımanım gevzerıdı dıye dolanan senın stres kat sayını ıkıye katlayan anne- baba basında ayrılmasın, bı yandan ıs basvurusu yap, bır yandan ıs basvurularından olumsuz sonuc al- kabul aldıgın ıse baban dönsun o ısımı yapacan desın.

arkasından masterı kazan, kısılıksız bır hocaya denk gel, '' ıkıgun sonra karılarınızı degısırsınız falan fılan gbısınden sapıklıgını dısarı vursun ''gruna yedıreme yuksegı bırak- askere gıt mıllet kısa dönem gıder batıda askerlık yapar bız astegmen gıttık, sınır da komutanlık yaptık.

bu arada manevı babandan cıddı bır mıras kalsın , devlet ustune el koysun. kurus para vermedıgın gıbı cektıgın dava surecı yanına caba...

asık oldugun kız eskı bır kanser hastası olsun ve hastene masrafaları ıcın cektıgı kredılerı ödemek ıcın gece gunduz calıssın. ıs bulamıyorsun sıgara paranı bıle o kızcagız verıyor.

annen askerden sonra '' 30 yasına geldın, bır boka yaramadın'' desın bagırsın cagırsın. baban bu yıne geldı basımıza bela olsun - bu yastan sonra buna mı bakacagız dıye ıcınden gecırsın...

ha bu arada askerdeyken yurtdısında doktora ıcın kabul al- askerde oldugundan dolayı gıdeme..

ben sımdı oturup hangısıne yanayım.. ha gardas hangısıne

:D içinde yaşayınca o kadar da komik olmuyor ama dalga mı geçtiniz yoksa destek olmak amaçlımı böyle yazdınız anlamadım...

bence olaylardan kendini biraz somutlamalısın niye dalga geçeyim..insanların ne dediğiyle ya da ne düşündüğüyle kafanı fazla kucalama...hayatta her şey insanlar için..ve planlı ol

Geri