Hangi Kareler Sizi İfade Ediyo??

rüya' Alıntı:
Mavison' Alıntı:
Dikkat ettim de genelde bir çok kişi yalnız demiş  ::) yalnız değiliz arkadaslar burada o kadar çok arkadasımız varki değil mi  :)  ::)
mavison yalnız derken her insan çok kalabalığın arasında dahi olsa kendi içinde yalnızlık yaşar
yaşadıklarının çoğunu paylaşamaz
o nedenle çoğu kişi yalnız diyor
çünküü o resimdeki manzara hepimizin hayatında en az bir-iki defa olmuştur

evet rüya doğru söylüyorsun ben o duyguyu 2 aydır hemen hemen hergün yaşıyorum, ama bende burada dediğin gibi herşeyimi paylaşamıyorum, aslında o kadar doluyum ki ama hiçkimsenin beni anlayamayacağını düşündüğüm için sadece mutlu olmaya çalışıyorum daha dogrusu mutlu tarafımı sizlerle paylaşıyorum diğer yanımı bir allah bilir, neyse iyi geceler arkadaslar..

şu günlerde bana en uygun kareler;
farklı
meraklı
saf
teşekkürler simurg_288

Suandaaa.. :(
aresizvy5.jpg

dönem dönem hepsi diyebilirim insanların duyguları değişkendir çünkü  :-[ yada benimkisi herzaman değişime açıktır  :( o karelerin hepsini yaşayabiliyorum yannii hepside çok güzeller ama şikayet etmeyen çok tatlı yaa keşke bizlerde okadar masum olabilsek :o

Fotoğraflar çok güzel yaaa.. 
Bana içlerinden
>:( Asi ruhlu,
8) cesaretli,
;) azimli,
:) dost uyuyor..

Şikayet etmeyen, meraklı, farklı...
fotoların en güzeli kaşif orda olmak isterdim.

azimli, cesaretli, kaşif, meraklı, yanlız kalmak isteyen ve saf sağol simurg paylaşım için fotoğraflarda ayrı güzel hani :)

bana hepside uyuyor ama bugunku yalniz kalmak istiyor uyuyor.emegine saglik tsk

aslında bütün insanlarda bunların hepsinden birazda olsa vardır
önemli olan hangisini öne çıkarttığımız

dün olsaydı kesinlikle aşık ama;
yalnız
dost
saf....! bgn ben buyum yarın neler getirir bilmem. he bi de en önemlisi çaresiz var tabi  :'(

bende zaman zaman hepsini yaşayan insanlardanım hayat her rengiyle güzel ya ayıramam bazen yalnız kalmak isterim bazen kalabalığın iiçinde kaybolmak bazen korkarım susar kalarım bazen asiliğim tutar genele vurmak benim için biraz zor açıkcası ama resimler şahane söylemeden edemicem  :) ;)

bir insan hayatının her hangi bir anında bunlardan birini yaşar
ben şu an da hem yalnız kalmak istiyorum hemde ruhen çok ama çok kirliyim
o resimlerdeki eksikte ruhen kirli olan...

Geri