hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor !

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Gozde tarafından oluşturulan hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,593 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı hangi çizgi film karakteri sizi anlatıyor !
Konbuyu başlatan Gozde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cantuuu
C

cnslmst

35-42 puan): MICKEY MOUSE

Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.

Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin.

teşekkürler gözde...

Ç

çiLingiR

Kullanıcı
13 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbuL
mickey mouse 'um bende..:)

teşekkürler çok zevkli bi testti..:)

U

UğurOnur

Kullanıcı
1 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Ayben' Alıntı:
Mickey Mouse'muşum  :)

Saol Gözde ;)
AYNEN bende mickey mouse'um  :D :D
Gerçekten aileme çok bağlıyım ama doğru tespit...
Paylaşım için teşekkürler çok eğlendim cevaplarken  ;)

R

roze

(27-34 puan): TWEETY

Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.
Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.

Ben de bu çıktı ;)

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
43-50 puan):  SPEEDY GONZALES
Belirgin özelliğiniz hızlı ve doğru karar verebilmeniz. Her olay için kafanızda bir planınız vardır. Fiziksel ve zihinsel gücünüz çok fazla. Mantıklı, ılımlı ve yapıcı tavırlarınızla çoğu kişinin kendine örnek aldığı birisiniz.
Tavsiye: Küçük gibi görünen bazı olayları gözardı etmeniz ileride büyük sorunlara yol açabilir.

bunu daha önce yapmıştım SPEEDY GONZALES çıkmıştı mutlu olmuştum..çizgifilmini severek izliyodum  :D

teşekkürler roze..  ;)

:)

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.

hmm..demek öyle...

I

ibrahimcaca

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
roze' Alıntı:

Ben de bu çıktı ;)

bende de aynısı çıktı roze :)

A

alparslan

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
27-34 puan): TWEETY

bendende iyi tweety olur zaten ;D

R

roze

re-Member' Alıntı:
43-50 puan):  SPEEDY GONZALES
Belirgin özelliğiniz hızlı ve doğru karar verebilmeniz. Her olay için kafanızda bir planınız vardır. Fiziksel ve zihinsel gücünüz çok fazla. Mantıklı, ılımlı ve yapıcı tavırlarınızla çoğu kişinin kendine örnek aldığı birisiniz.
Tavsiye: Küçük gibi görünen bazı olayları gözardı etmeniz ileride büyük sorunlara yol açabilir.

bunu daha önce yapmıştım SPEEDY GONZALES çıkmıştı mutlu olmuştum..çizgifilmini severek izliyodum  :D

teşekkürler roze..  ;)

:)

Rica ederim re_Member ;)

B

bloodelf

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
35-42 puan): MICKEY MOUSE

Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.

Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin