Hangi ciceksiniz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Paradoks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çiçeğiniz: Yüksükotu.
Bu işaretin sarı ve solgun çiçeklerine rağmen, bu işareti taşıyan insanlar kararlı bir kişiliğe sahiptirler. Kafaları bir makine kadar hızlı ve dakik çalışır. Yaşamın en zor dönemlerinde bile hızlı bir çözüm bulmak onlar için zor değildir. Hiçbir zaman kendilerini kaybetmezler. Bir az sinirlidirler. Baş ağrıları çekebilirler.

Hmmm :)
Teşekkürler güzel paylaşımdı

benim iki çiçeğim var biri lale biri gül
çok derin anlamı var benim için :)

Paradoks' Alıntı:
12 Eylül - 22 Eylül tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Saray patı (aster).
Saray patı sonbaharın hüzün ve kederini kapatmaya çalışır. Saray patı insanı etrafına neşe saçar. Maalesef bazen insanları neşelendirmekle gecikir. Bu insanlar iyi yönetici olabilirler.
Evet çok doğru,,
İnsanları neşelendirmekten öte düşündürmeyi severerim.
Ama yönetmek uyar : (
Bu çiçeği hiç görmedim ,dumadım .
Yarık çiçekçiye sorcam nassıl bi'şeymiş çok merak ettim: (

hayalhane' Alıntı:
Yarın çiçekçiye sorcam nassıl bi'şeymiş çok merak ettim: (
hakaten naısl bir çiçekmiş o öle : (

Yarın çiçekçiye sorarım demek istemiştim .
Hadi ben düşünemedim sende sölemiyorsun   :D
Goegleye Saray Patı Çiçeği (aster) diye yazdım çiçek karşımda..
Oysa bildiğim bir çiçekmiş anlayacağın fazla merakta kalmamıza neden kalmadı : )

astr.jpg

crt' Alıntı:
hayalhane' Alıntı:
Yarın çiçekçiye sorcam nassıl bi'şeymiş çok merak ettim: (
hakaten naısl bir çiçekmiş o öle : (

Yarın çiçekçiye sorarım demek istemiştim .
Hadi ben düşünemedim sende sölemiyorsun  :D
Goegleye Saray Patı Çiçeği (aster) diye yazdım çiçek karşımda..
Oysa bildiğim bir çiçekmiş anlayacağın fazla merakta kalmamıza neden kalmadı : )

astr.jpg
hakkat yahu teşekkürler :)

Bi'şey değil: )
Nasıl çiçeğin rengi harika dimi?
Yüce Tanrım bizler için ne güzellikler sunuyor ahh birde değerini anlayabilseydik ..!

dediğinizi anladım ona güzel dedimde ben linkinizi göremiyorum
pc de sorun benim galiba :S

12 Eylül - 22 Eylül tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Saray patı (aster).
Saray patı sonbaharın hüzün ve kederini kapatmaya çalışır. Saray patı insanı etrafına neşe saçar. Maalesef bazen insanları neşelendirmekle gecikir. Bu insanlar iyi yönetici olabilirler.

Paylaşım için Teşekurler.

13 AGUSTOS gülmüş çiçeğim amapek uymuyo zaten uymasıda gerekmıyo hah hahh :sinirli

3 Ağustos - 12 Ağustos tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Ay çiçeği.
Kendi yerini güneşin altında bulmuştur. Başarılar onun gözlerini kapatamaz

Çiçeğiniz: Yüksükotu.
Bu işaretin sarı ve solgun çiçeklerine rağmen, bu işareti taşıyan insanlar kararlı bir kişiliğe sahiptirler. Kafaları bir makine kadar hızlı ve dakik çalışır. Yaşamın en zor dönemlerinde bile hızlı bir çözüm bulmak onlar için zor değildir. Hiçbir zaman kendilerini kaybetmezler. Bir az sinirlidirler. Baş ağrıları çekebilirler.

Çiçeğiniz: Gül.
Çiçeklerin kralıdır. Başka insanlar her zaman gül insanını kıskanırlar. Onun aleyhine entrikalar düzenlenir, onu yerinden koparmak için planlar yapılır, komplolar kurulur. Gül hatalı değildir. Ama bütün zamanlarda kendi erişilmezliğini korumak güçtür. Sağlığına dikkat etmeli ve fazla yorulmamalıdır.

kesinlikle hepsi doğru..

Geri