Hangi ciceksiniz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Paradoks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
12 Haziran - 21 Haziran tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Krizantem.
Sakin ve sessizdir, evde oturmayı sever, tedbirlidir, gözlemcidir. Olaylarda dedikoduculuk rolünü üstlenmeye bayılır. Amaçlarına ulaşır.

:'( ben dedikoducu değilim ama ya.Ayrıca gezmeyi çok severim.
Yani bu bana uymadı.
Teşekkürler.

hım..tam bana göre bir konu gerçekten teşekkürler  Mart - 10 Mart tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Haşhaş.
Onun güzelliği herkesi büyüler. Bu insanın ağına yakalanmak kolay, ordan çıkmak oldukça zordur. Onun yolu çok engebelidir. Haşhaş insanı kendi güçlerine inanmalıdır, ancak bu şekilde başarılı olur. Et yemeklerinden uzak durması tavsiye edilir. Sebzeler onun için vitamin kaynağı ve iyi moral deposudur

1 Ocak - 10 Ocak tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Sarı gentiyan.
Sıcak yazı simgeleyen gizemli bir çiçektir. Dağ çayırlarında yetişir. Karaktere gizem katmaktadır. İçe kapanıklık ve suskunluğun nedeni basit bir çekingenlik de olabilir. Bu simgede doğan insan inatla amaçlarına ulaşır. Soğuk havalarda sağlığına dikkat etmelidir.

Amaçlarımı ulaşmak çok güzel yaa. Paylaşımın için tşkler Paradoks :)

menekşe :) genelde gölgede saklanırlar... ama ben güneşi severim ;) sağol paylaşım için bu arada doğumgünümüz aynıymış ;)

Benim ismim zaten taze fidan anlamına geliyor ::)
Yinede teşekkür ederim ;)

11 Mart - 20 Mart tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Zambak.
Zarif bir insandır. Zambak bir ay çiçeği olduğu için, sırları ancak yarım ay olduğu zaman ortaya çıkar. Her şeye rağmen Zambak nasıl mutlu olacağını iyi bilir.

4 Ekim - 13 Ekim tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Kamelya (Japon gülü).
Hoş bir dış görünüşe sahiptir. Sakin ama korkusuzdur. Hareketlerinde çocuksuluk sezinlenir. Sanata yatkınlıkları vardır.

Güldüm:) Kendimde bi kamelyalık sezmiştim zaten... :)
Su perisi uğramasın bu sayfaya:)Pp

Geri