HANGİ AĞAÇTAN DÜŞTÜNÜZ !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan catzilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya ben Dut ağacından düştüm hemde kırmızı dut ağacıydı ama  gönderdiğiniz ağaçlar arasında bulamadım dut ağacını :(

hahahayt ben şimdi elma ağacın dan mı gelmişim yaaaa ??? 
28 haziran  :D ;D
ELMA : ( AŞK ) Cazibeli, Fiziksel olarak dikkat çekici ve etkileyici...  Hoş bir  auraya sahip. Flörtöz ve maceraperest ama hassas ve her zaman aşık bir  tip. Sevmeye ve Sevilmeye meraklı. Sadık ve hassas bir eş. Cömert.  Bilimsel konulara  yeteneği var. Bugün için yaşar. Hayal gücü yüksek.

SALKIMSÖĞÜT : ( MELANKOLİ ) Güzel ve çok melankoliktir. Etkileyicidir.  Güzel ve  zevkli şeylere meraklıdır. Seyahat etmeyi sever. Hayalperesttir.  Kaprisli ama dürüsttür. Başkalarının duygularına önem verir. Çabuk etki altında kalır ama beraber yasanması zor biridir. Talepkardır. Sezgileri de kuvvetlidir.  Aşıkken acı çeker ama demir atabileceği birini bulabilir.
:) :) :)
Ne diyeceğimi bilmiyorum??
Nerden bulurlar böyle şeyleri...
İnsanların egolarını tatmin etmekten başka bir işe yaramaz...
saçmasapan şeyler...

İNCİR : ( HASSASİYET ) Çok güçlü, bağımsız, tartışmalara ve zıtlıklara  fazla izin vermeyen, aile hayatına düşkün, iyi bir baba ve hayvanseverdir. Sosoyal bir  kelebek gibidir. Espriden anlar, aylaklığı ve tembelliği de sever.  Bencilliği vardır. Akıllı ve pratiktir.
bende incir ağacından düşmüşüm...
güçlü değilim :'(
aile hayatına düşkünüm ;D
iyi bi baba olamamm cünki erkek deilim :-\
ewet hayvanseverim ;D
ayaklığı ve tembelliğide severim ;D
azcıkda bencillik var akıllıyım ve pratiğim ;Dhehe tesekkürler paylasım için ;D

Bırak ağaçtan düşmeyi ağaca çıkmaktan korkarım ben,çünkü bende yükseklik korkusu var..Yalnız en çok çıkıp da meyvesinden salkım salkım almak isteyip kana kana yemeyi düşündüğüm Kirazdır..Kiraz mevsimi de yaklaştı be aceb.. :)

Kiraz ağacından bir defa düştüm şaka bir tarafa ama listede göremedim..Galiba KİRAZ pek dikkate alınmamış... :-\

Çok mütevazi olduğu
söylenemez. dışında hepsi doğru övünmek gibi olmasında çok mütevazi biriyimdir. teşekkürler paylaşım için

KARAAĞAÇ : ( ASİL ) Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden,  taleplerin de aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisinin altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst ve sadık
bir eştir.  Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi  bir espri anlayışı vardır.

maşallah bana  ;D

DİŞBUDAK : ( HIRS ) Farklı bir çekiciliğe sahip, hayat dolu, talepkar,  düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biri. Hırslı,  akıllı,  yetenekli, kaderine hükmetmeyi seven, egoist olmaya elverişlidir. Ama ona güvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hükmedebilir. İlişkileri çok ciddiye alır ve sadıktır. :D

zynep abla bende bildiğin kişiym ne diyorsun şimdi  ;)

DİŞBUDAK : ( HIRS ) Farklı bir çekiciliğe sahip, hayat dolu, talepkar,  düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biri. Hırslı,  akıllı,  yetenekli, kaderine hükmetmeyi seven, egoist olmaya elverişlidir. Ama ona güvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hükmedebilir. İlişkileri çok ciddiye alır ve sadıktır.

kendimi kutluyorum
tşk. :)

SELVİ : ( SADAKAT ) Güçlü, fiziksel olarak kaslı, her ortama uyabilen,  hayatla  fazla uğraşmayan, hoşnut, iyimser, paraya meraklıdır. Yalnızlıktan nefret eder.  Kolay kolay tatmin edilemeyecek kadar tutkuludur. Ama sadıktır. Modu çabuk değişir. Kurallara boyun eğmez. Biraz da ukela ve ilgisizdir.

tek tek değerlendirdim  :)

bi kere kaslı değilim  ;D hayatla kendi içimde uğraşılarım vardır. :-\ evet iyimserimdir.ama paraya meraklı hiç değilimdir!! >:(aksine yalnızlığı severim. ::)modumun ne zaman değişeceği katiyen belli olmaz. :Dgereksiz gördüğüm bir kural varsa elbet sesimi çıkarırım.ukela değilim  :) :)

Ceviz ağacından düşmüşüm.
Geçmiş olsun bana,ama gerçekte küçükken 2 defa kiraz ağacından düşmüştüm valla  :)
Çok canım acımıştı çok.

Geri