Hâlâ sizinleyse!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zynep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel ve anlamlı bi yazı ellerinize sağlık
Her ne kadar kabul etmesi zor olsa da yazanlar gerçek.Ama insanın doğasında var sanırım elindekinin kıymetini kaybedince analamak..Umarım herkesin vicdanı rahattır bu konuda giden geri gelmiyor çünkü

offf ya ailemi okdar cok ozledimki :aglama bu yaziyi okumanin beni ne kadar duygulandirdigini tahmin bile edemezsin  :aglama

gerçekten çok güzel bir anlatımdı tşk. paylaşım için ne mutlu ki yanımda ve onu üzmemek kırmamak için elimden geleni etmeye çalışıyorum sanırım başarıyorum bunuda  :)

Paylaşım için teşekkürler zeynep,daha öncede okumuştum,ama ilk defa okuyormuşcasına etkilendim.
ANNE kelimesi içine dünyaları alıyor.
Bu hayatta tek emin olduğum şey ;beni koşulsuz,kendinden bile çok seven ,düşünen tek insanın annem olduğudur.Ben şanslı insanlardan biriyim,

Ne güzel bir paylaşım olmuş. Ben bir anneyim ve neredeyse yazının ortasına kadar herşeyi aynen yaşadık , geri kalanı da zamanla göreceğimiz şeyler galiba. Teşekkürler....

birtanem' Alıntı:
Ne güzel bir paylaşım olmuş. Ben bir anneyim ve neredeyse yazının ortasına kadar herşeyi aynen yaşadık , geri kalanı da zamanla göreceğimiz şeyler galiba. Teşekkürler....

Sanırım sizden epey öndeyim bu konuda ve aynen yaşandığını söylemeliyim... :)

Zynep' Alıntı:
birtanem' Alıntı:

Sanırım sizden epey öndeyim bu konuda ve aynen yaşandığını söylemeliyim... :)

Ne kötü yaa! Çok acı verici bence. Bunları yaşarken ne düşünürki insan.. Üzüntü, mutsuzluk,..vs, kendinden şüphe etmeye bile gider bu ya!

Çok güzeldi..Emegine sağlık ::)
Herşeyin değerini hayattayken bilmek en güzeli

Geri