okurken dikkatinizi çektimi bilmiyorum..okurken kendimi buldugum cümleler aynı zmanaa yapmak istediklerim istedigim yaşam felsefine yakın buldum..tek cümleyle toplayabilen oldukça kaliteli bir yazı..daha önce neden okuma fırsatım olmamışşş... :-[ tşkler
ben sevdım kısa ve öz bır sekılde anlatmıssın tebrık ederım ama hayatımız iki şeylerle kurulu degıl yanı herseyın ıkı kotusu ıkı ııyıs yok ama guzel bır yazı olmus
ben sevdım kısa ve öz bır sekılde anlatmıssın tebrık ederım ama hayatımız iki şeylerle kurulu degıl yanı herseyın ıkı kotusu ıkı ııyıs yok ama guzel bır yazı olmus
Aslında evet her şey iki şeylerle kurulu değil. Yazı da anlatılmak istenilen her şeyin bir zıddı var; İyi-kötü,beyaz-siyah,güzel çirkin,başarı-başarısızlık,tembellik-çalışkanlık.....
Bunlar gbi hayatta da seçimlerimiz vardır,verdiğimiz ve vazgeçtiğimiz diğer karar ile hayata devam ederiz.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.