[Haftanın Yazısı] İki şey...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yorumlarda hep "keşke " sözü geçiyor merak ettim acaba bu kadar zor mu burada yazılanların bir çoğunu hayatımızda uygulamak.

Belki ilk denemelerde zorlanabiliriz ama imkansız değil ki.... :-[

belki belki belki ...
bunu notlarım arasına alıyorum .
İnşallah hayatımın bir parçasıda olacaklar ....

teşekkürler paylaşım için...

okurken dikkatinizi çektimi bilmiyorum..okurken kendimi buldugum cümleler aynı zmanaa yapmak istediklerim istedigim yaşam felsefine yakın buldum..tek cümleyle toplayabilen oldukça kaliteli bir yazı..daha önce neden okuma fırsatım olmamışşş... :-[ tşkler

ben sevdım kısa ve öz bır sekılde anlatmıssın tebrık ederım ama hayatımız iki şeylerle kurulu degıl yanı herseyın ıkı kotusu ıkı ııyıs yok ama guzel bır yazı olmus

ben kendimi çok kötü ezik eksk gerçekten yazık hissettim bir gün bu iki şeylerden 5 tanesini bile şanstır benim için umarım o gün gelir

ece su' Alıntı:
ben sevdım kısa ve öz bır sekılde anlatmıssın tebrık ederım ama hayatımız iki şeylerle kurulu degıl yanı herseyın ıkı kotusu ıkı ııyıs yok ama guzel bır yazı olmus

Aslında evet her şey iki şeylerle kurulu değil.
Yazı da anlatılmak istenilen her şeyin bir zıddı var;
İyi-kötü,beyaz-siyah,güzel çirkin,başarı-başarısızlık,tembellik-çalışkanlık.....

Bunlar gbi hayatta da seçimlerimiz vardır,verdiğimiz ve vazgeçtiğimiz diğer karar ile hayata devam ederiz. :)

bu seçimleri sen de yaparsın senin yerine başkaları da. sendeki yaratıcılığı yeteneği konuşma becerisini insan ilişkerine değil elinden alabilirler

Geri