Hafıza Okuma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxMESA' Alıntı:
Mrs.Jadem' Alıntı:
oda değil ya benim aklıma sürekli birşeyler geliyor, peki partinin adı ''kalem'' partisi olabilir mi  ;D böyle senaryo olsun üretme olsun üstüme yoktur yani valla  :D :D

Tebrikler bildiniz. Parti inek öğrenci partisiymiş. Dolayısıyla her taraf kalem doluymuş. Ee her yer kalem olunca da adamın aklına kalem gelmiş haliyle.

teşekkür ederim,partinin adıda güzelmiş yani  :D

Yine soru,Yine kahramanımızın ismi harun ;D
Hakan elinde kalem mi sallıyormuş :P Ondan mı anlamış Harun

yok ebrucum harunun gözü bağlı  ;)

ama birşey anlamadım madem yanlış cvp dı ne diye doğru diye hitap ettiniz ki harun bey?

Ben şöyle açıklıyorum durumu :

Harun ve Hakan baştan anlaşıyorlar.Hakan kelimeler sayacak ve Harun onun saydığı kelimelerden cevabı çıkaracak.Peki nasıl?

-Hakan'ın saydığı kelimelerin 2.harflerini sondan başa doğru birleştirdiğinizde cevap çıkacak ortaya.

Sondan başa doğru : eKmek pAra eLma kEdi aMerika

Peki Harun harfleri birleştirmeye ne zaman başlayacak?
-Hakan "Yeter ama " dediğinde Harun son söylenen kelimenin 2.harfini alacak ve diğerlerini de ekleyecek ve cevap çıkacak ortaya.

MAYKIL2041' Alıntı:

Harun ve Hakan baştan anlaşıyorlar.Hakan kelimeler sayacak ve Harun onun saydığı kelimelerden cevabı çıkaracak.Peki nasıl?

-Hakan'ın saydığı kelimelerin 2.harflerini sondan başa doğru birleştirdiğinizde cevap çıkacak ortaya.

-Hakan "Yeter ama " dediğinde Harun son söylenen kelimenin 2.harfini alacak ve diğerlerini de ekleyecek ve cevap çıkacak ortaya.

İşte cevap. ohh. (:

Yemin ederim bende böyle birşey çıkarmaya çalıştım ama yapamadım malum birine bakıyorum diğeirne bakamıyor pat tlf çalıyor  :D

sende sağol maykıl ;)

maxMESA' Alıntı:
MAYKIL2041' Alıntı:

İşte cevap. ohh. (:
Sorunun cevabı verildiğinden konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri