hadi bakalım :)

  • Konbuyu başlatan magi25
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Zeka Soruları ve Bilmeceler kategorisinde magi25 tarafından oluşturulan hadi bakalım :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,808 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Zeka Soruları ve Bilmeceler
Konu Başlığı hadi bakalım :)
Konbuyu başlatan magi25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kemal_zengin
M

magi25

Kullanıcı
10 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
01. Bu testte cevabı A olan ilk soru hangisidir?
A) 01    B) 02    C) 03    D) 04    E) 05



02. Bu testte sadece iki ardışık sorunun cevabı aynıdır. Bunlar hangi sorulardır?
A) 07 ve 08
B) 09 ve 10
C) 11 ve 12
D) 13 ve 14
E) 15 ve 16



03. Bu testte cevabı E olan kaç tane soru vardır?
A) 3      B) 4      C) 5          D) 6            E) 7



04. Bu testte cevabı E olan ilk soru hangisidir?
A) 09      B) 10      C) 11      D) 12            E) 13



05. Bu testte hangi harf sadece bir defa cevap olmuştur?
A) A        B) B        C) C      D) D        E) E



06. Bu sorunun cevabı bu testteki hangi sorunun cevabı ile aynıdır?
A)16      B)15  C)14        D)13        E)12



07. Bu sorunun cevabı bu testteki 19. sorunun cevabı ile aynıdır. Bu cevap hangisidir?
A)A      B)B      C)C        D)D        E)E



08. Bu sorunun cevabı bu testte toplam kaç kez cevap olmuştur?
A) 4      B) 5      C) 6        D) 7          E) 8



09. Bu testte cevabı sesli harf olan kaç soru vardır?
A)6        B)7        C)8          D)9          E)10



10. Bu testte cevabı sessiz harf olan kaç soru vardır?
A)7        B)8        C)9          D)10          E)11



11. Bu testte cevabı bu sorununkiyle aynı olan son soru hangisidir?
A)10        B)12        C)13        D)14      E)15



12. Bu testte cevabı bu sorununkiyle aynı olan ilk soru hangisidir?
A)04      B)05      C)06      D)07      E)08



13. Bu testte bu sorunun cevabı bundan sonra (bu hariç) kaç kez geçecektir?
A)05      B)04      C)03        D)02        E)01



14. Bu testte hangi harf en çok cevap olmuştur?
A )A        B) B        C) C        D) D        E) E



15. Bu testte bu sorunun cevabı ilk olarak hangi soruya cevap olmuştur?
A) 05      B) 06      C) 07        D) 08      E) 09



16. Bu testte cevapları soru numaraların sırasıyla yan yana yazılınca anlamlı bir kelime çıkan sorular hangileridir?
A) 03, 04, 05 ve 06
B) 05, 06, 07 ve 08
C) 06, 07, 08 ve 09
D) 07, 08, 09 ve 10
E) 11, 12, 13 ve 14



17. Bu testin ilk ve son soruların cevapları sırasıyla nelerdir?
A) A ve E
B) B ve D
C) C ve C
D) B ve A
E) D ve E



18. Bu testte hangi harf daima soru numarası çift olan sorulara cevap olmuştur?
A) A      B) B        C) C        D) D      E) E



19. Bu testte hangi harf 7 kez cevap olmuştur?
A) A      B) B        C) C        D) D          E) E



20. Bu sorunun cevabı bu testte daha önce kaç kez geçti?
A)5        B) 6        C) 7      D) 8      E) 9



 
M

magi25

Kullanıcı
10 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
biraaz uğraşaalım bari yavvvvvvvvvv:d
 
Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
ßana çok mantıksız geldi. bi inceliği var ise de çözemedim
 
U

uzra05

Kullanıcı
22 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
ya ben bişiy anlamadım bu nedir böyle  :-[ aynen bende inceliğini anlayabilmiş değilim  :-\
 
B

busra_53

Kullanıcı
1 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
bende pek bısey anlamadım ???
 
M

m.kursat.polat

Kullanıcı
29 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
1-b  2-a  3-b  4-a  5- c  6-a  7-d    8-d  9-e  10-d  11-e  12-a    13-e  14-d  15-e  16-a  17-d 18-a  19-d    20-a              ben böyle buldum..
 
P

Paradoks

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ugrasacam genelde IQ yüksek cıkar amma... :)
 
P

Paradoks

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Yokk.. yha bu beni astıı..  :-[
 
P

Paradoks

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Aslında hepsi aynı düzlemde olsa yani her soruyu görebilsek aynı anda cözebiliriz belkim. :-\ Sadece biraz zaman alırr..  :D
 
P

Paradoks

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
Biz ikimiz birlikte cözebiliriz degilmi çiçek..  :)
 
Y

yusufi

Kullanıcı
24 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
m.kursat.polat' Alıntı:
1-b   2-a   3-b   4-a   5- c   6-a   7-d    8-d   9-e   10-d   11-e   12-a    13-e   14-d   15-e   16-a   17-d 18-a   19-d    20-a               ben böyle buldum..
:D tebrik ederim bende aynen böyle buldum....  ;D  ;D  ;D
 
Üst