Güzelliğiniz ve İsminiz

• Konbuyu başlatan derman86
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde derman86 tarafından oluşturulan Güzelliğiniz ve İsminiz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,282 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı Güzelliğiniz ve İsminiz
Konbuyu başlatan derman86
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan M
kardelen5_9

kardelen5_9

Kullanıcı
9 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
kararlı ve güçlü..
ehh biraz tam olmasada sayılır... ;)

D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
(7) Bağlayıcı ve Gizemli

Siz büyülü, bağlayıcı ve olağanüstü çekici bir tipsiniz. Sizinle bir kez konuşan, bir daha sizi unutamaz. Çünkü siz doğal çekiciliğinizile herkesin başını döndürüyorsunuz. Sizde çok etkileyici bir hava vardır. Güzel olduğunuz kadar zarifsiniz de.
  :eek: :eek:

E

eftelya

Kullanıcı
20 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
(3) Açık Sözlü ve Yaratıcı

Siz gururlu ve yaratıcısınız. Sağlıklı kalmak için elinizden geleni yaparsınız. Ancak dış görünüş ve güzellik çoğu kez ikinci plandadır. Çünkü siz sağlıklı olmayı güzel olmaya tercih eden insanlardansınız.

:eek: :eek: :eek: :eek:

R

real_tuce

Kullanıcı
6 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
5) Çekici ve Lüks Tutumu

Esnek, canlı ve uyumlu bir tipsiniz. Sizin için sosyal yaşamın renkliliği çok önemli. Cekici bir görünümünüz var. Bu görünümün nedeni pahalı kozmetik ürünleri değil içinizdeki pozitif enerjinin dışa vurumudur ::) ;D :cool:

A

aysunaslan

Kullanıcı
26 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Açık Sözlü ve Yaratıcı

Siz gururlu ve yaratıcısınız. Sağlıklı kalmak için elinizden geleni yaparsınız. Ancak dış görünüş ve güzellik çoğu kez ikinci plandadır. Çünkü siz sağlıklı olmayı güzel olmaya tercih eden insanlardansınız.
  sağlığıma çok dikkat ettiğim söylenemez aksine her gün hastayım...

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
(4) Çalışkan ve Obur

Son derece yapıcı olduğunuz söylenebilir. Yemek yemeye çok meraklısınız. Sizin doğuştan gelen ve erkekleri etkisi altına alan bir çekiciliğiniz var. Doğruyu söylemek gerekirse sizin gözlerinize karşı koyabilecek erkek yok denecek kadar azdır.
Tamamen bayanlar için ama kendime bir pay çıkarmak istiyorum açıkcası :p

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
(4) Çalışkan ve Obur

Son derece yapıcı olduğunuz söylenebilir. Yemek yemeye çok meraklısınız. Sizin doğuştan gelen ve erkekleri etkisi altına alan bir çekiciliğiniz var. Doğruyu söylemek gerekirse sizin gözlerinize karşı koyabilecek erkek yok denecek kadar azdır.

hani nerde ? yok ya benimkisi bana hiç uymuyor  :(

S

Samira

Kullanıcı
14 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
(7) Bağlayıcı ve Gizemli

Siz büyülü, bağlayıcı ve olağanüstü çekici bir tipsiniz. Sizinle bir kez konuşan, bir daha sizi unutamaz. Çünkü siz doğal çekiciliğinizile herkesin başını döndürüyorsunuz. Sizde çok etkileyici bir hava vardır. Güzel olduğunuz kadar zarifsiniz de.
:-\ :)

B

bıldırcın

(1) Gururlu ve Hırslı

Güzellik ve sağlık sizde adeta bir takıntı halinde. Zaman zaman kendinizi etrafınızdaki insanlarla karşılaştırıyor ve kendinizde eksik bir şey bulursanız çılgına dönüyorsunuz. Oysa siz zaten etkileyici bir tipsiniz.
  :D :D

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ay ay ay:) Bayıldım ben bu yoruma:)Pp
(7) Bağlayıcı ve Gizemli

A

alparslan

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
5) Çekici ve Lüks Tutumu

bumuşum herhalde doğrudur
;)

S

sinevm

Kullanıcı
17 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
erzincan
1 çıktı."Oysa siz zaten etkileyici bir tipsiniz." diyor.Bunca yıldır ben niye fark edemedim acaba??
:D

G

greenhouse

Kullanıcı
22 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
antalya
ben 5 umuyordum ama 3 çıktı.hüsrana uğradım

K

kamuran

Bakalım, bi düşünmek gerek.
Eyvah bir adıma göre (2) diğerine göre (5) :eek:

A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
çalışkan ve obur 4 :D ama ben obur değilimki yemekle aramhiç olmadı :D teşekkürler

P

Pitoxil

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Zynep' Alıntı:
Ay ay ay:) Bayıldım ben bu yoruma:)Pp
(7) Bağlayıcı ve Gizemli

Banada bu yorum denk geldi.. Kim bayılmazki böyle yoruma  :)