Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çocuğunuzun boyunun uzun olmasını istiyorsanız günde en az 2 bardak süt içirin..
Çocuğunuzun uzun boylu olmasını istiyorsanız mutlaka günde iki su bardağı süt içmesine özen gösterin..
Öte yandan sağlıklı gelişim için çocuğunuza düzenli olarak et ve yumurta yedirin.
Sütte bulunan en önemi madde kalsiyumdur. Kalsiyum kemiklerimiz için çok önemlidir..
Ergenlik döneminde süt tüketmek çok önemlidir..
Okullarda süt günü yapılmakta, sütün önemini çocuklara ve velilere anlatılmaya çalışılmaktadır..
Günde bir kilo süt tüketerek uzun bir boya sahip olabiliriz..
Japonlar süt tüketerek 7 cm ortalamada boyları uzamıştır.
Teşekkür ederim abla,umarım öyle olur.
Anne babaların en iyi yatırımı çocuklarına yaptıkları yatırımdır.(Çok duydum ve mevzu açıldığında çok dile getirdiğim bir söz.)
Sütü sevmeme rağmen, annem erkek kardeşimle bana her sabah-akşam içirirdi.
Bana değil de erkek kardeşime yaradı maşaallah, 193 boyu var mübareğin.
Been? 170.
Tabi marketlerde satılan şu sudan bozma sütler değildi.
Her sabah Silivri' den taze taze, kaymak gibi süt getirirdi sütcümüz.
İçim gittii
Benim annemde gecenin herhangi bir vaktinde tatlı uykusundan uyanıp, süt ısıtıp beni uyanıdırp içine şevkatini,fedakarlığını,merhametini kattığı o sütü bana içirirdi.Ayrı bir güzelliği,tatlılığı vardı.
Burak : )
Genelkikle kız evlat anneye yakın olur denir ama ne kadar oğluma benziyorsun..
Annenin sana içirdiği her yudum süt helal olsun..
Ha bu arada boyunda uzundur senin dimi?
İki Oğluma da çok süt içirmiştim sanırım ikisi de 1.90 cm gibi.
Abla,benim bildiğim kız evlat babaya, erkek evlat anneye düşkün olur.
Benim durumumuda teyit ediyor bu söz.Anneme, babama nazaran biraz daha fazla düşkünüm;ama birazcık fazla
crt geçen doktorum programındaki bir uzman asitli ürünlerin kemik erimesine yol açtığını sütün içindede laktik asit olduğu için sanılanın aksine boyu uzatmadığını, engellediğini söyledi. bu savını da sütü fazlaca tüketen ve tüketmeyen ülkelerdeki boy oranlarını vererek kanıtlamaya çalıştı. valla ben çok şaşırmıştım .
yetkililere sesleniyorum lütfen bu konuyu açıklığa kavuşturunnn.. :aglama ;D
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.