GÜNAYDIN ve MERHABA'yla başlayan sözler

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde Codex tarafından oluşturulan GÜNAYDIN ve MERHABA'yla başlayan sözler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,429 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı GÜNAYDIN ve MERHABA'yla başlayan sözler
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan numunemyoq
C

cansın

Kullanıcı
17 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
her biri birbirinden değerli ve anlamlı sözler...resimler de bir o kadar dikkat çekici...teşekkürler...

M

M e l i k e

Kullanıcı
11 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
teşekkürler çok güsel sözler.. ;)

R

rehber86

Kullanıcı
5 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
karabük
Gerçekten harikalar...
Devamlarını bekliyoruz ınsallah...

K

Kardelen

çok güzeller codex paylaşım için tşkler :) çok manalı hepside ...

A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
codex tşkr devamı gelsin merakla bekliyorum :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Cσ∂єx' Alıntı:

İşte budur yaşamak,Uçurumun kenarına gelsen bile,arkanı dönüp hayata sırıtmak.. :)

Paylaşımın için teşekkürler Codex.resimli sözler deyince orda hayat anlık da olsa duruyor..

Hepside birbirinden anlamlı,öğüt alacağımız sözlerdi....Devamını bekleriz,Gerekirse bende gönüllü olabilirim:) Merhaba günaydınla ilgili sözlere,bende arşiv genişte:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
su perisi' Alıntı:
Cσ∂єx' Alıntı:

İşte budur yaşamak,Uçurumun kenarına gelsen bile,arkanı dönüp hayata sırıtmak.. :)

Paylaşımın için teşekkürler Codex.resimli sözler deyince orda hayat anlık da olsa duruyor..

Hepside birbirinden anlamlı,öğüt alacağımız sözlerdi....Devamını bekleriz,Gerekirse bende gönüllü olabilirim:) Merhaba günaydınla ilgili sözlere,bende arşiv genişte:)

AAAA bunun bir üzerindeki resme yorum yapmıştım,yine yanlış sözü almışım:( degiştirme tuşu neden yokki.. :mad: işte beğendiğim söz alt katta duruyorda ben gidip sitek ve görüşlerinize degiştime  tuşu eklenmesini talep edeyim... :)

Cσ∂єx' Alıntı:

R

roze

Hepsi de süperdi, hepsini aldım. Çok tşkler Codex, devamını sabırsızlıkla bekliyorum :)

A

alparslan

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
belki çok kulanılan sözcükler ama
bence çok öenmli sözcükler
bazen kötü bir gününüzde sıcacık bir merhaba
yüzünüzü güldürebilir