GÜNAYDIN ve MERHABA'yla başlayan sözler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her biri birbirinden değerli ve anlamlı sözler...resimler de bir o kadar dikkat çekici...teşekkürler...

çok güzeller codex paylaşım için tşkler :) çok manalı hepside ...

Cσ∂єx' Alıntı:
y1pdx6fb0nsro9grlanvpfvxk2.jpg

İşte budur yaşamak,Uçurumun kenarına gelsen bile,arkanı dönüp hayata sırıtmak.. :)

Paylaşımın için teşekkürler Codex.resimli sözler deyince orda hayat anlık da olsa duruyor..

Hepside birbirinden anlamlı,öğüt alacağımız sözlerdi....Devamını bekleriz,Gerekirse bende gönüllü olabilirim:) Merhaba günaydınla ilgili sözlere,bende arşiv genişte:)

su perisi' Alıntı:
Cσ∂єx' Alıntı:

İşte budur yaşamak,Uçurumun kenarına gelsen bile,arkanı dönüp hayata sırıtmak.. :)

Paylaşımın için teşekkürler Codex.resimli sözler deyince orda hayat anlık da olsa duruyor..

Hepside birbirinden anlamlı,öğüt alacağımız sözlerdi....Devamını bekleriz,Gerekirse bende gönüllü olabilirim:) Merhaba günaydınla ilgili sözlere,bende arşiv genişte:)

AAAA bunun bir üzerindeki resme yorum yapmıştım,yine yanlış sözü almışım:( degiştirme tuşu neden yokki.. >:( işte beğendiğim söz alt katta duruyorda ben gidip sitek ve görüşlerinize degiştime  tuşu eklenmesini talep edeyim... :)

Cσ∂єx' Alıntı:

Hepsi de süperdi, hepsini aldım. Çok tşkler Codex, devamını sabırsızlıkla bekliyorum :)

belki çok kulanılan sözcükler ama
bence çok öenmli sözcükler
bazen kötü bir gününüzde sıcacık bir merhaba
yüzünüzü güldürebilir

yada annenizden duyduğunuz içten bir günaydın
gününüzün iyi geçmesini sağlayabilir

güzeldi
paylaşım için teşekkürler
:)

Geri