Gülümsemeye Söz Veriyorum:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esranur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her zaman canım beklerim ve isterimmm çünkü muhammed bozdağın kalemini çok beğeniiyorum :)

paylaşım için teşekkürler peygamber efendimizin (a.s) hayatını okuduğumda inanamamıştım ve kitap bittikten sonra sabırlı olmayı ve ne olursa olsun şükretmeyi insanlarla iyi geçinmeyi en önemlisi bazen "haklıyken bile susmanın erdem " olduğunu öğrenmiştim...

Her koşulda gülümserim ben de.
Hatta bazan sokaklarda tanımadığım insanlar selam verirler, anlam veremem önce, ama sonra gülümsediğimin farkına varırım:)
Çok çok sevdiğim bir kişiye, beni neden sevdiğini sordum bir gün...
"İlk önce gülümsemeni çok sevdim..." dedi.

bende gülmeyi çook seviyorum örneğin otobüse bindiğimde şöforün yüzü biraz asık ve garipti binerken iyi akşamlar iyi çalışmalar dedim ve adamcağız hemen gülümseyerek sizede efendim dedi ogün bugündür bindiğim her vasıta şoförüne günaydın iyi akşamlar diyorum ve karşılığını görüyorum

Çok güzel bir yazı  herşeyi unutup hayata hep gülümseyelim  hep birlikte ,teşekkürler bu güzel yazıyı bizle paylaştığın için

saol paylaşmn içi.ewet,...küçük bir gülümseme sadece bize değil,herkese iyi gelebilior =)

İçten bir gülümseme gibisi yoktur,tüm ilaçlardan daha faydalıdır,anlatılmaz. çok gülümseyen biriyim,gülümsemelerim eskisi kadar içten değil,olmuyor.

Öyleyse kendime söz veriyorum, duvara bile bol bol gülümseyerek bakacağım. İnsanlara, hayvanlara, bitkilere, yıldızlara gözlerimle gülümseyeceğim. Yapayalnız mıyım? Olsun. Beni izleyen sevgili meleklerin hafızasında da, somurtkan bilinmek istemem. Bu bazen ikiyüzlülük mü olur? Karanlık bir kalbi gülümseyen gözlerde gizlemek şerefli bir ikiyüzlülüktür...

=) ;)

çok güzel betimlemişsiniz
şahsen benim bol bol yapmam gerkenlerden ama bazen fazla bu gülümsemeyi yapamıyoruz ortama göre bunlar değişiyor ama beim çok ihtiyacım var

Gülümseme;
Önce yağmur okşadı yüzümü sonra sesin,
Gözlerine bakmaya bile cesaret edemedim.
Belki bakabilsem görebilecektim ışığını,
ama bakamadım işte,tek hatırladığım gülüşündü.

Gerçi onu da görmeye vakit bırakmadi ki utangaçlığım.
Sadece gülüşünün çıkardığı sesi tarif edebilirm.
SICAK...,İÇTEN...
Bana hep neşe veren gülüşünü....

esranur' Alıntı:
  kendime söz veriyorum, duvara bile bol bol gülümseyerek bakacağım. İnsanlara, hayvanlara, bitkilere, yıldızlara gözlerimle gülümseyeceğim. Yapayalnız mıyım? Olsun. Beni izleyen sevgili meleklerin hafızasında da, somurtkan bilinmek istemem. Bu bazen ikiyüzlülük mü olur? Karanlık bir kalbi gülümseyen gözlerde gizlemek şerefli bir ikiyüzlülüktür.

Oldukça isyankar ,herşeyi  sorgulayan bir yapıya sahibim..
Melekler beni iyi bilsinler diye her nekadar gülmek bana çok yakışıyorsada öyle olur olmadık şeye gülemem: ((
Zaten çevreme bakıyorum  da ağlayan çok gülen az ..
İki yüzlü yada yalancı durumuna düşmek istemem onun için söz veremiyorum ..

Meleklerim için gülmekten hiç vazgeçmedim...
Mutsuz olduğum zamanlarda bile insanlara gülümsemekten ve pozitif olmaktan hiç ama hiç sıkılmadım...
Her daim gülümseyebilmek dileğiyle....
Paylaşım için Teşekkürler...

Geri