Gülelim-Düşünelim : Büyüklükten istifa ediyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
Web
www.kendinigelistir.com
radD7C1D908304987istifa.jpg

Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm. Tekrar 8 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım.

Yağmur sonrası çamurlu sularda tahta parçası yüzdürmek, kayalarda yürümek istiyorum.

Çikolatanın paradan daha iyi olduğunu çünkü daha tatlı ve yenilebilir olduğunu düşünmek istiyorum.

Sıcak bir yaz gününde bir meşe ağacının gölgesinde oturup arkadaşlarımla limonata satmak istiyorum.

Hayatın daha basit olduğu zamana dönmek istiyorum.

Bütün bildiğin, renkler, çarpım tablosu ve ninniler ama bu kadar az bilmek seni rahatsız etmiyor çünkü ne bilmediğini bilmiyorsun ve umurunda da değil. Bildiğin tek şey mutlu olmak, çünkü seni üzecek veya kızdıracak şeylerden tamamen bihabersin.

Dünyanın adil olduğunu, herkesin iyi ve dürüst olduğunu düşünmek istiyorum.

Her şeyin mümkün olduğuna inanmak istiyorum.

Yaşamın karmaşıklığını unutup, yeniden küçük şeylerden fazlasıyla heyecanlanmak, zevk almak istiyorum.

Tekrar basit yaşamak istiyorum.

Günümün, bilgisayar arızaları, kağıt yığınları, üzücü haberler, bankada para olmadan ay sonunu getirme kaygıları, doktor faturaları, dedikodu, hastalık ve sevdiklerin kaybedilmesinden ibaret olmasını istemiyorum.

Aşkın varlığını (daha doğrusu yalan olduğunu) bilmek dahi istemiyorum.

Gülümseme, kucaklaşma, tatlı bir söz, doğruluk, adalet, barış, rüyalar, hayaller ve kardan adam yapmanın gücüne inanmak istiyorum.

İşte, çek defterim ve arabamın anahtarları, kredi kartlarımın ekstremleri,gelir belgelerim. Resmi olarak yetişkinlikten istifa ediyorum.

Eğer bu konuda benimle daha fazla konuşmak istiyorsanız, önce beni yakalaman lazım, çünküüüü; Ebeee, elim sendeeeee!

Kaynak : Bilinmiyor

:D Bildiğin tek şey mutlu olmak, çünkü seni üzecek veya kızdıracak şeylerden tamamen bihabersin.
:D

Eğer bu konuda benimle daha fazla konuşmak istiyorsanız, önce beni yakalaman lazım, çünküüüü; Ebeee, elim sendeeeee!

Dur kaçma sobelicem seni ve bana da öğretmelisin  bu kuralları  ;D

evet güzel olurdu istifa etmek hayata böyle bakabilmek herşeyi unutup yada görmezden gelip hayatı basit yaşamak ama gerçekler yüzüne vurulurken hayatta bu ne kadar kolay olur ki

arada bir bu tür seyler yaparak o günlere dönebilirsin senin elinde ::)

eevet bende istifa ediyorum ama her yaşın ayrı bi güzelliği var..... eğer hep çocuk kalacaksam olabilir

doğrusunu söyLemek gerekirse ben çocukLuğumu doğru dürüst yaşamadım üniversiteye başLadığım günden itibaren yaşadım hem çocukLuğumu hem gençLiğimi .çift karakterLiyim gaLiba, bazen yaşımın üzerinde bir oLgunLukLa hareket ediyorum ki bunu çevremdekiLer biLe farkediyorLar, bazen de 10-13 yaşındaki kız çocuğundan farksız oLuyorumm.neyse derin mevzu bu :( bu güzeLL payLaşım için çokk teşekkürLer codex ;)

Geri