'Güle güle' ''Muhammed'e Muhammed'e demekmiş ha''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suheda:)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suheda:)

Kullanıcı
    Yüzün gül bana.N'olur bir gül bana.Gül ki,güller utansın.Gül ki,yüzler kızarsın.Senin açtığın bahçede hiç olmazsa bir diken olsaydım.Diken de olsam,gül yüzün hatırına yanına varaydım,yanında kalaydım.Değil mi ki,nice diken hatırınla varlığa yüz buldu,göğsünün gölgesinde bana da bir yer versen n'olur?Bu bahçede Senin yüzün gibi bir gül açtıktan sonra başkaları diken de olsa gam!
    NE GÜZEL BİR GÜZELLİK Kİ BİZ BİRBİRİMİZE VEDA
EDERKEN ''GÜLE GÜLE''DERİZ.MEĞER BU ''MUHAMMED'e MUHAMMED'e'' DEMEKMİŞ.
NEREYE GİDERSEN, GİT GÜL'E GİT...NEREDE YÜRÜRSEN YÜRÜ,GÜL'E GİDEN YOLDAN YÜRÜ....

AğlAMa ey GÖzlERim,BunCa güZel GÜlü SUlAMayA sULarIn HEpSE koşSa YetmEz.... 

'Senai DEMİRCİ,SELAM SANA EY NEBİ'                                               

suheda:)' Alıntı:
göğsünün gölgesinde bana da bir yer versen n'olur?Bu bahçede Senin yüzün gibi bir gül açtıktan sonra başkaları diken de olsa gam!                                       

Gül dikensiz olmaz derlerya neyse.
Yine de güzeldi..

Güzeldi teşekkürler..Güle Güle'nin anlamını artık biliyorum ona göre söylemek gerek ::)

crt' Alıntı:
suheda:)' Alıntı:
göğsünün gölgesinde bana da bir yer versen n'olur?Bu bahçede Senin yüzün gibi bir gül açtıktan sonra başkaları diken de olsa gam!                                     

Gül dikensiz olmaz derlerya neyse.
Yine de güzeldi..
neyden bahsettiğini anlamadım                                   

beyazdilekce' Alıntı:
Senai Demircinin yazılarını çok severim,güzeldi paylaşım için teşekkürler :)
BENCE DE KİTABI(SELAM SANA EY NEBİ)AYRI BİR GÜZEL.OKUMANI TAVSİYE EDERİM AMA İÇİNDEN PAYLASIMLAR YAPABİLİRİM.
ASIL BEN TEŞEKKÜR EDERİM

BENCE DE KİTABI(SELAM SANA EY NEBİ)AYRI BİR GÜZEL.OKUMANI TAVSİYE EDERİM AMA İÇİNDEN PAYLASIMLAR YAPABİLİRİM.
Peki, aklımda bulunsun diyeceğim ama, aklımda pek tutamıyorum, burda bulunsun kitap almaya çıktığım bi ara gelir bakarım. :), Öneriniz için teşekkürler.

bir paylaşım daha yaptım onun yazılarından GÜL İLE HASBİHAL şiirimsi bir şey bu
bakıyorum.
:)

Geri