Gözümüzü aldatanlar!!

kabeka' Alıntı:
Burada bir kalıp peynirden bir parça alınmışmı yoksa sadece bir parça peynirmi var orada?

kaşar peyniri herhalde o peynir yukarıda

Valla ben döndüm dolaştım peynir hangi resimde ise göremedim ki  :-[ alıntı yapsana hangi resimde imimş,merak ettim şimdi..  :-\

Burada bir kalıp peynirden bir parça alınmışmı yoksa sadece bir parça peynirmi var orada?

chjoooossseillusion8nb.jpg

bence sen bugün çok çalıştın dat uyu artık :P

catzilla' Alıntı:
Ne kadar çok emek veriyorsun su perisi.

hepsi tek kelimeyle harkulade, gerçekten çok teşekkürler.

En büyük hobim,resimlerle analtılan çalışmalar catzilla:) normal bir  yazı bile olsa resmetmeyi çok severim:) öylesi hem göze,hemde gönüle hitap ediyor:)
Ben teşekkür ederim begenmenize,ilginize:)

kabeka' Alıntı:

chjoooossseillusion8nb.jpg

bence sen bugün çok çalıştın dat uyu artık :P

nasılda göremedim,oysa o akdarda bakmıştım.. :-\ özür.. bu olsa olsa hollandanın tekerlek peyniri olur  :D canımda fena halde çekti  :D

Buradaki parçalarda hareket etmiyor... diye not düşmüşsünya resimlerin yanına :)

hepsi birazcık kıpraşıyor sankii...

onu değil de bunu bunları buraya aktarmak için ne kadar zaman harcadın onu merak ettm su perisi? işin yok mu senn desem kızar msın? :)

:D sabah sabah perişan oldum resimlere bakacağım diye şaşı oldum şaşırdım  :D teşekkürler ilginç paylaşım...

erhan1067' Alıntı:
onu değil de bunu bunları buraya aktarmak için ne kadar zaman harcadın onu merak ettm su perisi? işin yok mu senn desem kızar msın? :)

Kızmam
18rv5.gif

Zaman yıldız hızında,yani çok bir zamanımı almadı desem ne dersin?
18rv5.gif

Geri