Google'da çalışmak isteyen el kaldırsın...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ksklee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ksklee

Kullanıcı
Ama Önce bu soruları Cevaplamalısınız.. :))

1-Veritabanının ne anlama geldiğini sekiz yaşındaki kuzeninizin anlayacağı bir şekilde açıklayın...

2-Kolundaki saat 03:15. Akrep ve yelkovanın açısı kaçtır? (Sıfır değil!)

1-Veri tabanı : Daha sonradan kolayca bulmak istediğimiz bilgileri saklamamızı sağlayan bir sistemdir.yani yeğenim buzdolabı gibi peynirini keser yer ve geri kalanını bir daha ki kullanıma kadar orada saklarsın işte veri tabanı budur..
2- 5 derecedir .

Çalışabilirimiyim ? ;D ;D ;D

Birinci sorunun cevabı; okyanusa güzel demiş :)

ikincisi; 360 derecedir.

σĸyคnцsyค' Alıntı:
1-Veri tabanı : Daha sonradan kolayca bulmak istediğimiz bilgileri saklamamızı sağlayan bir sistemdir.yani yeğenim buzdolabı gibi peynirini keser yer ve geri kalanını bir daha ki kullanıma kadar orada saklarsın işte veri tabanı budur..
2- 5 derecedir .

Ayben' Alıntı:

ikincisi; 360 derecedir.
birincisini okyanusyadan ikincisini aybenden çaldım ve çalışmaya hak kazandım lütfen beni işe alın  :P

.gözde.' Alıntı:
σĸyคnцsyค' Alıntı:
2- 5 derecedir .

Ayben' Alıntı:

ikincisi; 360 derecedir.
birincisini okyanusyadan ikincisini aybenden çaldım ve çalışmaya hak kazandım lütfen beni işe alın  :P

Üçümüzde alındık mı? :D

Ayben' Alıntı:
.gözde.' Alıntı:
σĸyคnцsyค' Alıntı:
2- 5 derecedir .

Ayben' Alıntı:

ikincisi; 360 derecedir.

Üçümüzde alındık mı? :D
inşallahhhhh alırlar ne güzel olur ama  ;D

veritabanı:kunbarandaki paralar gibi istediğinde kullandığın bilgiler
2. soru da:7,5 derece

alındım mı işe?

Yarın benim yazılım var,ben ders çalışıyorum ve ezberliyorum,kafama bilgiler doluyor,o bilgileri yarın soruları yanıtlayabilmem için bilgilerimi kullanıcam

Veritabanı da bilgisayarın beyni gibidir,bilgilerin saklandığı yerdir,biz kullanırız

Şimdiki çocuklar bilgisayar kullanmasını 5 yaşında öğreniyo ;D

2. soru da sanırım bence de 360 derece ???

bırıncı soru hakknda bır fıkrım yk ama
ıkıncı soru bnce 360
ama bnce yane..

Geri