gittin ..bitti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gözler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gözler

Kullanıcı
yaşadığımız herşey gibi değildi ayrılığımız..tadsız ,yalın anlamsız sözleri almıştı tatlı sohbetlermizin yerini..oysa sen beni tadğın halde saçma sapan şeyler kurarak kafanda bırakıp gittin beni..gitin bitti..peki bittimi gerçekten.bittimi sevgin sevgim..bittiyse bu kıvranışım bu seni arayışım neden..neden hayla gözlerim senin gelmeyeceğini bildği halde seni bekliyor..ya kalbim neden ilk günkü gibi senin için çarpıyor..unutmak için seni napmalıyım..gitmelimiyim buralardan ..seni birdaha düşünmemliyim seni bekleyen gözlermimimi yok etmeliyim senin için çarrpan bu kalbimimi söküp atmalıyım ne yapmalıyım..napsn bu çaresiz kul..

en fazla git bir yerden kendini at aşağı demek isterdim ama demiyorum...zamana bırak,nelere alıştırmaz ki zaman...

Önce can kardeş sonra canan hem bırakıp gidiyorsa o seni yabancılaştırıyorsa sende onu yabancılaştır. Üzme boşuna canını

gözler' Alıntı:
unutmak için seni napmalıyım..gitmelimiyim buralardan ..seni birdaha düşünmemliyim seni bekleyen gözlermimimi yok etmeliyim senin için çarrpan bu kalbimimi söküp atmalıyım ne yapmalıyım..napsn bu çaresiz kul..

Yaşanmışlıkları unutma olasılığı (hafıza kaybı dışında) hiç bir zaman mümkün olmaz ..
Helede kalbi söküp atmak falan bunlar ucuz edebiyatlar.
Olmuyorsa olmuyordur..Bu gerçeği  kabul edecek yeniden sevmeyi deneyeceksin.
Hayatın çirkinlikleride güzellikleride sonsuzdur. Mücadeleyi bırakmamak doğruya ,güzele ulaşmak birazda yürek işidir. Ee bu yürekte sende olduğuna göre ne düşünüyorsun hala?

Geri