gittin ..bitti

• Konbuyu başlatan gözler
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde gözler tarafından oluşturulan gittin ..bitti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,029 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı gittin ..bitti
Konbuyu başlatan gözler
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
G

gözler

Kullanıcı
22 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
samsun
yaşadığımız herşey gibi değildi ayrılığımız..tadsız ,yalın anlamsız sözleri almıştı tatlı sohbetlermizin yerini..oysa sen beni tadğın halde saçma sapan şeyler kurarak kafanda bırakıp gittin beni..gitin bitti..peki bittimi gerçekten.bittimi sevgin sevgim..bittiyse bu kıvranışım bu seni arayışım neden..neden hayla gözlerim senin gelmeyeceğini bildği halde seni bekliyor..ya kalbim neden ilk günkü gibi senin için çarpıyor..unutmak için seni napmalıyım..gitmelimiyim buralardan ..seni birdaha düşünmemliyim seni bekleyen gözlermimimi yok etmeliyim senin için çarrpan bu kalbimimi söküp atmalıyım ne yapmalıyım..napsn bu çaresiz kul..

F

fdme58

Kullanıcı
27 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
en fazla git bir yerden kendini at aşağı demek isterdim ama demiyorum...zamana bırak,nelere alıştırmaz ki zaman...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Önce can kardeş sonra canan hem bırakıp gidiyorsa o seni yabancılaştırıyorsa sende onu yabancılaştır. Üzme boşuna canını

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
gözler' Alıntı:
unutmak için seni napmalıyım..gitmelimiyim buralardan ..seni birdaha düşünmemliyim seni bekleyen gözlermimimi yok etmeliyim senin için çarrpan bu kalbimimi söküp atmalıyım ne yapmalıyım..napsn bu çaresiz kul..
Yaşanmışlıkları unutma olasılığı (hafıza kaybı dışında) hiç bir zaman mümkün olmaz ..
Helede kalbi söküp atmak falan bunlar ucuz edebiyatlar.
Olmuyorsa olmuyordur..Bu gerçeği  kabul edecek yeniden sevmeyi deneyeceksin.
Hayatın çirkinlikleride güzellikleride sonsuzdur. Mücadeleyi bırakmamak doğruya ,güzele ulaşmak birazda yürek işidir. Ee bu yürekte sende olduğuna göre ne düşünüyorsun hala?