Gerçek dostluk böyle olur

• Konbuyu başlatan nehir
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde nehir tarafından oluşturulan Gerçek dostluk böyle olur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,734 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Gerçek dostluk böyle olur
Konbuyu başlatan nehir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan R@ZİYE
N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
bu hikaye gerçekse ben böyle bir arkadaş istiyorum. kime yaklaşsam bana bir kazık attı. dosttan yana yüzüm hiç gülmedi. canım dedim elimde avucumda ne varsa verdim. elimden gelen herşeyi yaptım maddi manevi. bunları övünmek için söylemiyorum ama bu devirde kimseye güven olmuyor. ben bunları yaparken onlar arkamdam kuyumu kazdılar. artık hiç kimseye güvenmiyorum.içimden birşey yapmak gelmiyor. ben çok mu kötüyüm bunları hakedecek kadar. hadi bunlar neyse. bir dost bildiğime para verdim. hergün görüşemesekte telefonda konuştuğum insan benden uzaklaştı. kaçtı. birgün yakaladığımda ise bana dediği şu oldu:''SENDE İYİ GÜN DOSTUYMUŞSUN HELAL OLSUN'' bu söz içimi o kadar acıttı ki seneler geçti hala bu lafa çok üzülüyorum. ben ondan sadece dostluğunu istemiştim. o parayı vereceğime ölseydim keşke. ne oldu hem paramı hemde dostumu kaybettim. şimdi diyorum ki o zaten dost değilmiş.  :-[

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Valla öyle olur böyle olur.
Bir kere gerçek dost 'Ben' değil biz diyendir dost alaca karanlıkta ışık gibidir aydınlatmıyorsa seni,aydınlatmak bir yana dahada karartıyorsa geceni dost değildir.
Derler ya dost acı söyler inanmayın  hepmi acı söyler.
Gereği yok bana felaket tellalı dostaların vesselam.
Dost dediğin ben gibi bakabilmeli hayata bende onun gibi bakabilmeliyim.
Kısaca bu benim için yeterli onun dışındaki tüm beylik laflara ve şairane sözlere kulaklarımı kapadım.
Bir anlamı yok gibime geliyor.
Teşekkürler konu için.

E

efza

Kullanıcı
26 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
Korsan' Alıntı:
Valla öyle olur böyle olur.
Bir kere gerçek dost 'Ben' değil biz diyendir dost alaca karanlıkta ışık gibidir aydınlatmıyorsa seni,aydınlatmak bir yana dahada karartıyorsa geceni dost değildir.
Derler ya dost acı söyler inanmayın  hepmi acı söyler.
Gereği yok bana felaket tellalı dostaların vesselam.
Dost dediğin ben gibi bakabilmeli hayata bende onun gibi bakabilmeliyim.
Kısaca bu benim için yeterli onun dışındaki tüm beylik laflara ve şairane sözlere kulaklarımı kapadım.
Bir anlamı yok gibime geliyor.
Teşekkürler konu için.
haklısın katılıyorum sözlerine ;)

D

DonJuan

neden kurnaz diye tanıttıldı ki o zaman baştan :)
ama güzel hikayeydi .
ne kadar ütopikte olsa , olsun :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Valla özür dilerim, derdini söyle, paylaş, kaynaş gibi bir başlık olmuş?
Dostluk konuları ile ilgili başlıklarımız vardı, ama sanırım çok canınız yandı, ayrı bir başlık açarak paylaşmak istediniz. Sıkıntınızı anladım. Ancak, "Gerçek Dostluk Böyle Olur" diye bir başlık koyarak paylaşmışsınız, anladığım kadarıyla siz gerçek bir dostsunuz ve karşılık görememişsiniz? (Kendimi birden herhangi bir gazetenin Dert Sende Derman Bende köşe yazarı gibi hissettim, neyse...)
Siz dost olduğunuzu kanıtlamışsınız sonuçta, ve yediğiniz kazık "dost kazığı" olmuş, size göre. Kaybettiğiniz sadece para. Çünkü dost olmadığını anlamışsınız zaten.
Para kaybetmek hiç bir şeydir, ama dost sanılanın davranışı acıtır bilirim.
Geçmiş olsun.

E

efza

Kullanıcı
26 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
Gerçek dostlar yıldızlara benzerler, karanlık çökünce ortaya çıkarlar...

R

R@ZİYE

Kullanıcı
14 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
çok güzel bir hikaye,sonunun böyle geleceğini tahmin etmemiştim.herkesin hayatında böyle dostlara sahip olması dileğiyle. :) :) :)