GARANTİ LEASİNG

• Konbuyu başlatan tera_1032
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde tera_1032 tarafından oluşturulan GARANTİ LEASİNG başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 35,074 kez görüntülenmiş, 185 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı GARANTİ LEASİNG
Konbuyu başlatan tera_1032
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zynep
Ö

ölüdeniz

Baba kurban allahına dedeme bak yav kim tutar seni hatta tek teker üstüne gene gidersin ;D ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Atalarımız bir taşla iki kuş vurmak sözüyle bunu düşünmüşler.. :D

Ö

ölüdeniz

;D ;D ;D tutmayın beni arkadaşlar su perisini vuracam yav atalar bunu düşünmez düşünse düşünse su perisi düşünür. ;D ;D bu lavabo sizin evemi ait ;D ;D sen çok yaşa su perisi

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
ölüdeniz' Alıntı:
;D ;D ;D tutmayın beni arkadaşlar su perisini vuracam yav atalar bunu düşünmez düşünse düşünse su perisi düşünür. ;D ;D bu lavabo sizin evemi ait ;D ;D sen çok yaşa su perisi
Yok valla,:) bende ilk defa böylesi bir taploya şahit olunca,sizleride şahit tutayım demiştim... :ahah

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Tuvalet kuyruğu beklemekten sıkılan, kalabalık aileler için ideal çözüm! :D :D :D

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
İlgili konular tarafımdan birleştirilmiştir..

Resimlere bakarken.. dün eve giderken otobüsde gördüğüm olaydı.. E5'de asgari 70 km/s hızla giderken otobüsün camından kafasını tamamını çıkaran birini gördüğümde kendimi tutamayıp "işte yurdum insanı" deyip tebessüm etmiştim :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
:D bende istiyorum bu nemlendiriciden  :D :D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

CAZİBE KORKUYU YENDİ-
Yurdum delikanlısı yılandan korkmaz yalandan korktuğu kadar. Hele böyle bir güzelin elinden gelen yılandan hiç korkmaz!

'VİZON-ÇEŞME'
Konya'nın Selçuklu İlçesi'nde bir çeşmenin üzerine bırakılan televizyon heyecan yarattı! Polisin incelemesiyle bomba şüphesi ortadan kalkarken, televizyon bir sopa yardımıyla yere düşürüldü. O televizyonu oraya kimin, hangi amaçla çıkardığı ise anlaşılamadı!

YÜRÜYEN DEĞİL OTURAN MERDİVEN-
Hakkari'nin ilk yürüyen merdiveni hizmete girdi. Vatandaşlar yürüyen merdivenden korkunca İŞTE bu görüntü ortaya çıktı...

S

senarist081

BAK ABİ 3-5 PARK NÖBETİ SENİN!
Samsun'da park sorununa bize has bir çözüm geldi. Gerçi buna pek çözüm denemez. Park yeri çoğalmadı, araçlar azalmadı. Burada artan uyanıkların sayısı. Park edeacekseniz bölgedeki yakınınızı telefonla arayıp yer ayırtıyorsunuz. O da oraya tabure koyup sizi bekliyor. Geldiğinizde yeriniz hazır oluyor..

BU GOLÜN ACISI SONRA ÇIKAR
Sivas’ta bir amatör spor kulübünde forma giyen genç, düğün günü hayatını birleştirdiği eşini gelinliği ile evde bırakarak, zirve mücadelesi veren takımı için önemli olan maçta forma giydi. Damatlığını yedek kulübesinde bırakan genç, attığı golle takımının puan kazanmasını sağladı.

SEVİMLİ TRAFİK CANAVARI
Oyuncakçı oyuncaklarını bisikletine yükleyip yola koyulmuş, Antalya'nın en işlek caddesinde yüzü bile görünmeden gidiyor

HAVA DURUMUNDA SON DURUM!
Hava durumu bültenlerinde kullanılan haritaları bilirsiniz. Ancak onların yerine fotoğraf kullanılsa durumu belki daha iyi anlatabilir. Dışardaki hava sıcaklığını bu fotoğraftan daha doğru ne anlatabilir ki?..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ben aldım,çok güzel nemlendiriyor.. :ahah

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007