6*Üzüntülü olduğun zamnlarda bile gülümsemeyi asla bırakma, biri gülümsemene aşık olabilir. 7* Bu dünyada bir insan olabilirsin ama birisi için bir dünya olabilirsin. 10*Bir sona geldiğin için ağlama, Onu yaşadığın için gülümse.
2*Hiç kimse senin gözyaşlarını haketmez, ve onu hakeden seni asla ağlatmayacak olandır.
Çok doğru bir söz.Evet dün gece (önceleri) bir hiç uğruna beni ağlatan kişi demekki beni önemsemiyor ve bana değer vermiyor.Bu durumada sadece yazıkkkk diyorum sevgilerimle.
kusura bakma altın ay..fazla ezici sözlermis en alttaki söz guzeldi ..olan herseyın arkasında bir sebep vardır..sözu ıcın tsk ederim elınıne beynıne saglık saol altın ay
"Daha iyi bir insan ol ve yeni bir insanla karşılaşmadan o kişinin de senin kim olduğunu bildiğini ümit etmeden önce kendinin kim olduğunu bildiğinden emin ol" Çok güzel..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.